Demi Rutten
Demi Rutten Life 10 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Thuis op reis: 7x Instagram-accounts voor een vakantiegevoel

Reizen zit er al een tijdje niet meer in door de lockdown, dus zullen we er thuis maar een tropische vakantie van moeten maken. Met deze mooie Instagram-accounts waan jij je in het buitenland, of plan er alvast je volgende vakantie mee.

Londen? Parijs? Italië? Het kan allemaal. Bezoek de mooiste plekken op de wereld via deze Instagram-accounts

De mooiste travel Instagram-accounts

We zijn allemaal wel toe aan vakantie, maar het is ijskoud in Nederland en reizen is niet echt mogelijk door de maatregelen.  Gelukkig hoeven we tegenwoordig ons huis niet meer uit om de mooiste plekken op de wereld te zien. Wij zetten de mooiste travel Instagram-accounts voor je op een rijtje. Zo ben je toch nog een soort van op vakantie.

1.@bestvacations

Op dit account maak je een wereldreis. Van foto’s van New York tot Griekenland en weer door naar Italië. Met deze mooie kiekjes is het net of je er zelf bent.

[email protected]

Parijs, de stad van de liefde. Zo dichtbij maar toch onbereikbaar op het moment. Met dit Instagram-account niet meer. Je ziet Parijs in elk seizoen. Zeker het volgen waard.

3. Beautiful_travel

Voor de ladies onder ons die wel van een strandvakantie houden, is dit het ideale account om te volgen. Met deze foto’s van mooie zandstranden en een blauwe zee is het net alsof je er zelf ligt.

4. Beautiful_italy_

Het land van pizza, pasta en limoncello, Yes please! Droom met dit account alvast lekker weg over je vakantie in Italië.

5. Travel.in.scotland

Schotland staat misschien bekend om het slechte weer, maar het heeft wel een overdosis aan sfeer, cultuur en historie (enne, wat dacht je van de plaatsen waar de Harry Potter films zijn opgenomen 😉 ). En het is er oh zo mooi!

6. London.traveling

Een van onze favoriete citytrip-locaties is toch echt Londen. Heerlijk eten, shoppen en uitgaan, het kan er allemaal. Doe met dit account alvast inspiratie op voor je volgende bezoek aan de stad.

7. Thebalichili

Bali is een van de plekken waar je ooit geweest moet zijn. Dit account laat je alvast een kijkje nemen op het mooie eiland.

Meer vakantiegevoel