Demi Rutten
Demi Rutten Life 5 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Té leuk: alle Bridget Jones films komen naar Videoland

Het is misschien niet de ideale weekendbesteding, maar er zit op het moment vrij weinig anders op dan je zaterdagavond doorbrengen met films en series. Gelukkig zijn onze favoriete streamingdiensten de slechtste niet, en delen ze superveel leuk kijkmateriaal met ons. Dit keer is Videoland onze grote vriend, want die zet alle delen van Bridget Jones online.

We herkennen onszelf elke dag een beetje meer in Bridget. Zucht.

Bridget Jones komt naar Videoland

Wij weten ook wel dat jullie de films waarschijnlijk al 100 keer hebben gezien, maar toch blijven ze leuk om te kijken. Bridget en haar onhandigheid zijn vaak heel herkenbaar, al willen we dat niet te snel toegeven.

Gelukkig zijn er 3 delen van de films, namelijk Bridget Jones’s Diary (2001), Bridget Jones: The Edge Of Reason (2004) en Bridget Jones’s Baby (2016).

Er zat een flink aantal jaren tussen de tweede en derde film. In eerste instantie wilde de producers namelijk geen vervolg maken, maar door de populariteit van de eerste twee films hebben ze toch maar besloten van wel.

Boeken

In de films worden boek 1, 2 en 4 van de Bridget Jones-boekenreeks verfilmd (ja, er zijn dus ook boeken die je kunt lezen!).  Zoals je ziet is het derde boek uit de reeks niet verfilmd, dus als je na de films nog geen genoeg hebt van Bridget Jones, kun je altijd nog overtappen naar de boeken. 😉

Voor de fans onder ons hebben we goed nieuws, want alle drie de delen komen naar Videoland. Vanaf 6 maart (ja, dat is morgen al!) kun je alle delen bekijken, en dat komt natuurlijk precies op tijd voor je zaterdagavond filmavond. Wij gaan zeker bingen, wat jij?

Meer om te kijken