Demi Rutten
Demi Rutten Life 5 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Spannend: Temptation Island verleidster-Daisy Piras krijgt neuscorrectie in Turkije

De deelnemers van Temptation Island eindigen na de serie vaak met een groot aantal volgers en doen daar (soms) iets positiefs mee. Zo ook Daisy Piras van het afgelopen seizoen, die haar neus laat corrigeren in Turkije en haar volgers hier graag over informeert. Waarom ze dit doet en waarom het nodig is, vertellen wij je natuurlijk allemaal.

De operatie heeft geen cosmetische reden voor Daisy.

Temptation Island- Daisy krijgt neuscorrectie in Turkije

Ook al is het seizoen van Temptation Island al afgelopen, we blijven de deelnemers graag volgen. Zo zien we Daisy Piras, verleidster van het afgelopen seizoen, vaak in onze Instagram Stories en ze deelt graag haar mening over allerlei zaken.

Daisy liet aan haar volgers op Instagram weten dat zij op 10 maart vertrekt naar Turkije voor een neuscorrectie. Aangezien het op het moment niet echt de bedoeling is om niet noodzakelijk te reizen, maakte Daisy een vlog op haar YouTube-kanaal om uit te leggen waarom ze dit laat doen.

Mislukt in Nederland

Daisy legt in de 7 minuten durende vlog uit dat zij is geboren met te scherpe puntjes aan haar neusvleugels. Hierdoor werd het dragen van een bril (die ze nodig heeft) onmogelijk en waren er meer manieren waarop ze er last van had.

Daisy is in haar jeugd al twee keer geopereerd aan haar neus voor dit probleem, in een Nederlands ziekenhuis, en al twee keer is het niet goed gegaan. Zo is het probleem niet opgelost, haar neus staat nu scheef en haar neusgaten zijn niet goed gehecht.

Ze geeft aan hiermee te zitten en er dagelijks last van te hebben, en aangezien haar vertrouwen in de Nederlandse ziekenhuizen een beetje weg is, besloot ze naar Turkije te gaan.

Turkije

Er zijn veel BN’ers die naar onder andere Turkije gaan voor een ingreep. Daisy gaat mee met een groepsreis van meisjes die allemaal naar Istanbul gaan voor een operatie aan hun neus. Ze gaat de reis vloggen om haar volgers op de hoogte te houden. We weten niet van jou, maar wij gaan kijken.

Lees ook: Drama-alert: probeerde Temptation Island-Sorelis Gulcin te bedriegen?