Demi Rutten
Demi Rutten Life 9 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Wil je weten: is dit de tweede deelnemer van Ex On The Beach: Double Dutch?

We schreven eerder al over het nieuwe seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch dat op 11 april begint, en de eerste deelnemer die bekend was gemaakt. Nu is er ook een tweede deelnemer naar buiten gebracht, en de meeste van ons kennen haar al uit reality-tv land.

Herken jij haar nog?

Is dit de tweede deelnemer van Ex On The Beach: Double Dutch?

Wacht jij ook met smart op het nieuwe seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch? MTV maakte vorige week al bekend dat het nieuwe seizoen zich afspeelt op Tenerife en begint op zondag 11 april. Over de kandidaten was nog vrij weinig bekend, tot gisteren.

Waar eerder al speculaties waren over de deelname van ‘Tattoo Elvis’, is er nu een tweede naam bekend gemaakt. En ja, we kennen haar al. Het is namelijk niemand minder dan Shirley Cramer van Temptation Island. Dit laten Fawry Not Sawry en René Watzema weten in de nieuwe Roddelloog op Rumag TV.

Vips

Shirley deed eerder mee met haar ex Damian aan Temptation Island Vips. Die relatie liep stuk, en ze ging daarna nog een tijdje met verleider Daan. Ook die relatie hield geen stand. Grote kans dus dat Damian of Daan op het strand verschijnen.

Shirley is sinds Temptation Island Vips flink veranderd qua uiterlijk. We herkende haar bijna niet door haar lange, witblonde haar. Wanneer er meer kandidaten bekend worden gemaakt, weten we nog niet. Wij houden jou in ieder geval op de hoogte, en hebben er vertrouwen in dat Fawry Not Sawry ons wekelijks voorziet van het laatste nieuws rondom EOTB: DD.

Meer juice