Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 18 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Waar wacht je nog op? Je kan je nu opgeven voor het nieuwe seizoen van Love Island

Ben je helemaal klaar met apps als Tinder en schiet het ook niet op dat je niet meer kan stappen, en dus niemand leuks tegenkomt? Geen paniek, er is namelijk een véél leukere manier om de ware te ontmoeten. Wat dacht je van meedoen aan Love Island?

Het nieuwe seizoen komt terug en jij kan je nu opgeven. Waar wacht je nog op?

Nieuwe seizoen Love Island

Het is niet voor iedereen makkelijk om de perfecte match te vinden. En da’s ook helemaal niet erg. Er zijn genoeg manieren om een beetje hulp te krijgen, zoals meedoen aan Love Island. Het gloednieuwe seizoen komt eraan en de makers van ons favoriete programma zijn nog op zoek naar kandidaten.

Durf jij het liefdesavontuur aan én heb je wel zin om een tijdje te verblijven op een zonnige locatie in een luxe villa met allemaal knappe mensen om je heen? Dan is dit natuurlijk de uitgelezen kans.

De voorwaarden

Opgeven werkt heel simpel. Via deze link kan je je aanmelden. Voordat je de stappen doorloopt, is het goed om te weten dat je tussen de 20 en 30 jaar oud moet zijn en natuurlijk single (zodat we geen Feline of Remco taferelen krijgen). Als je aan die twee eisen voldoet, is er nog maar weinig wat je tegenhoudt om je aan te melden, niet?

Oh well: Zó zat het met Feline en haar “vriend” tijdens Love Island

Naast persoonsgegevens word je vervolgens gevraagd waar je naar op zoek bent, hoe je woonsituatie eruitziet en wat dingen over je relatiegeschiedenis. Je moet opgeven hoe je ideale partner eruitziet én een video maken van jezelf in bikini). Wanneer het nieuwe seizoen plaats gaat vinden is nog niet bekend, maar Lisa zei eerder in haar YouTube-video dat ze denkt dat het in mei en juni plaatsvindt.  We weten niet van jou, maar wij kunnen niet wachten.