Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 17 mrt 2021
Leestijd: 1 minuut

Eeeenig! Maxime Meiland is zwanger van haar tweede kindje

Geen wijnen, wijnen, wijnen meer voor een van de Meilandjes! Maxime Meiland is namelijk zwanger. Ze maakte het nieuws bekend op Instagram – zo’n kwartier geleden – door middel van een te schattige video.

“Dolgelukkig, trots en blij schuiven wij er een stoeltje bij”

Maxime Meiland zwanger

We kennen Maxime Meiland natuurlijk allemaal als de parel van het succesprogramma Chateau Meiland. Het nieuwste seizoen is nog volop bezig en op Instagram kunnen we ook vaak genoeg genieten van alle hysterie rondom de familie. Zo ook vandaag, deze ochtend heeft Maxime Meiland namelijk aangekondigd zwanger te zijn van haar tweede kindje. Claire in het kwadraat, dat wil toch iedereen?

Het is geen verrassing dat een tweede kind meer dan welkom is voor de 25-jarige ster. In 2017 is dochter Claire geboren, wat destijds niet gepland was, maar wel helemaal welkom. Hoewel de vader van dochter Claire niet in beeld is, is dat bij deze zwangerschap een ander verhaal.

Gelukkig gezin

Augustus vorig jaar schreeuwde Maxime Meiland van de daken dat ze een nieuwe liefde heeft. Lover Leroy is cameraman en werkte voor het programma Chateau Meiland aan de leader en het derde seizoen. Na twee draaidagen sloeg de vonk al over en look at them now.

Destijds liet Maxime al meerdere keren aan de media weten hoe blij ze is dat Leroy zo goed met dochter Claire op kon schieten. Ze vormden direct een fijn gezin en toen wist Maxime genoeg: ze wilde niets liever dan een tweede kindje krijgen.