Demi Rutten
Demi Rutten Beauty en Style 17 mrt 2021
Leestijd: 3 minuten

Mooie handjes: dit zijn de nageltrends van lente 2021

Juich als je zin hebt in de lente! Hoewel de meteorologische lente al op 1 maart is begonnen, merken we daar helaas vrij weinig van. Dan moeten we maar zelf vast het zonnetje in huis brengen toch? En mooie verzorgde nageltjes maken ons altijd super vrolijk. Dit zijn de nageltrends die we volop gaan zien in de lente van 2021.

Thank god dat de nagelsalons weer open zijn.

Nageltrends lente 2021

Natuurlijk kan alles qua nagels, als het zelf maar mooi vindt. Veel mensen gaan voor de natural look omdat dit overal bij past. Wil je toch iets kleurrijks of speciaals voor wanneer het zonnetje eindelijk weer doorbreekt? Dan zijn dit de nageltrends voor de lente van 2021.

1.Groen, groener, groenst

Oké, groen is niet de eerste kleur waar we aan denken bij mooie nagels, maar toch zijn groene nagels hot deze lente. Welke kleur groen maakt niet uit, als het maar groen is.

2. Glitters en metallic

We mogen weer! Pak bij je volgende nagelafspraak lekker uit met glitter topcoats of een metallic finish. Vooral gecombineerd met pastelkleuren zijn jouw nagels om door een ringetje te halen.

3. Leather-look nagels

Heel zomers en vrolijk is deze trend niet, maar hij is wel super origineel en je valt er zeker mee op. Kijk ze shinen!

4. Neon

Deze trend komt regelmatig terug, en wij houden ervan. Zeker met een gebronsd kleurtje wanneer de zon zich (hopelijk) weer laat zien, zijn neon nagels prachtig. Ga voor neon roze of zelf geel, oranje of groen. Alles kan, het middelpunt van de belangstelling ben jij deze lente toch wel met deze trend. 😉

5. Gingham/ ruitjes

We kennen allemaal dit patroon wel, en het past perfect bij de lente. Vooral met pastelkleuren paars en geel doet het ons denken aan Pasen, bloeiende bloemen en fluitende vogels.

6. Lila

Pastelkleuren doen het altijd goed in de lente, en deze nageltrend is daar het perfecte voorbeeld van. Lila is een zachte kleur die overal bij past, ideaal dus.

7. Glazen nagels

Wij zijn verliefd op deze trend! We zien ze steeds vaker, doorzichtige glanzende nagels met mooie details erop. Hiermee val je zeker op, en ze zijn nog steeds vrij neutraal en passen bij elke outfit.

8.Kleurverloop

Ook deze trend zagen we al eerder, maar toch is hij weer back in business. De nagels met verschillende tinten van één kleur zij zo neutraal of opvallend te maken als je zelf wil. Ga voor verschillende nude-kleuren voor een neutrale look of pak juist een aantal rood en roze tinten voor een wauw- effect.

9. Heel veel kleur

Naast verschillende tinten van één kleur, mogen we deze lente ook uitpakken met verschillende kleuren. Blauw, roze, geel en groen op 1 hand? Waarom niet?!

Lees ook: De ‘moisture sandwich’ is dé oplossing voor een droge huid (en nee het is geen eten)