Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Beauty en Style 17 mrt 2021
Leestijd: 1 minuut

YES: Victoria’s Secret heeft nu een megagrote winkel in Nederland

We weten allemaal hoe de winkels van Victoria’s Secret eruitzien in Amerika, daar is Nederland niks bij. Tot nu! Vanaf morgen hebben wij namelijk ook onze eigen megagrote full concept store. En ja, dat betekent dat we ook hier kunnen genieten van het uitgebreide lingerie-, zwem- en sportkledingassortiment.

We praten je snel bij.

Victoria’s Secret in Nederland

Voor de echte fans is natuurlijk wel bekend dat je in Nederland al langere tijd kunt shoppen bij Victoria’s Secret, bijvoorbeeld bij de winkels op vliegvelden. Waar je in die winkels alleen maar beautyproducten, accessoires, tassen, paspoorthoosjes en parfums kunt scoren, vind je in de nieuwe Victoria’s Secret de he-le collectie. Oók lingerie. Hier hebben we op gewacht!

De grote vraag: WAAR moeten we heen?!

We hoeven niet lang meer te wachten, want vanaf donderdag 18 maart opent de nieuwe full concept store van Victoria’s Secret in Nederland. Nu vraag je je natuurlijk af waar de rit naartoe gaat. Snappen we. De nieuwe winkel komt in de nieuwe shopping mall in Leidschendam, de Westfield Mall of the Netherlands.

Da’s trouwens niet de enige winkel die daar haar deuren opent, binnenkort vind je er ook een H&M, G-Star, Pandora en Rievèra Maison. En van winkelen krijg je honger, om die reden komt er ook een grote food hall en als je je verveelt kan je nog even ontladen in een Gamestate. Nóg meer reden om een dagje Leidschendam te plannen.

Althans, voor als het weer mag. Je zou in de tussentijd gebruik kunnen maken van de click en collect óf shoppen of afspraak (hallo, de hele Victoria’s Secret winkel voor jezelf).

Hebben! Deze Victoria’s Secret lip kits zijn allemachtig prachten en we worden er super hebberig van