Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 1 nov 2021
Leestijd: 1 minuut

Lil Kleine en Jaimie Vaes vieren samen Halloween: hoe zit het tussen die twee?!

Lil Kleine en Jaimie Vaes zijn, na alle ophef van de afgelopen tijd, samen gezien op een Halloweenfeestje. Ondanks dat de twee eerder samen zijn gezien is het nog altijd niet duidelijk of de twee weer een stel zijn. Jaimie heeft al een tijdje geen foto meer gepost samen met Jorik en daarom bleef de geruchtenmolen draaien.

De twee hebben het wel weer gezellig met elkaar.

Halloween

Het is niemand ontgaan dat afgelopen weekend Halloween gevierd werd. Binnen-en buitenlandse sterren posten massaal hun Halloweenkostuums op sociale media. Ook Jaimie en Jorik hebben afgelopen weekend samen doorgebracht op Ibiza, geheel in halloween-stijl. Jaimie wilde dit graag delen en we zien het koppel (?!) samen op een foto. Het is de eerste keer in lange tijd dat Jaimie een foto post samen met Jorik, het lijkt erop alsof het weer goed zit tussen de twee.

Incident op Ibiza

Afgelopen mei ontstond er ophef nadat Jaimie onder het bloed en met kleerscheuren in de lobby van hun hotel op Ibiza verscheen. Lil Kleine werd beschuldigd van huiselijk geweld en werd daarom opgepakt. De zaak werd echter al na twee dagen geseponeerd door het Openbaar Ministerie op Ibiza. De twee besloten na deze zaak apart te gaan wonen en een pauze in te lassen.

De relatiestatus tussen de twee is afgelopen maanden veel besproken door verschillende media. Tijdens een radio-uitzending van 100% NL, zo’n twee maanden geleden, vertelde Lil Kleine dat een bruiloft nog steeds op de planning staat.