Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 1 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Oud Temptation Island-deelnemer Sonny werkt aan eigen show

Tijdens het eerste seizoen van Temptation Island ‘Love or Leave’ maakten we kennis met koppels die niet alleen hun relatie wilden testen maar óók benieuwd waren of er zich misschien een andere potentiële partner tussen de vrijgezellen bevond. Een van de meest spraakmakende kandidaten van vorig jaar was toch wel Sonny. De nu ex-vriend van Jaydi staat vooral bekend om zijn controversiële denkwijze en om zijn uitspraken.

Toch had Sonny het zwaar tijdens én na de opnames.

Temptation Island

Sonny en Jaydi hielden het als koppel niet lang vol. De uitspraken van Sonny zorgden ervoor dat Jaydi snel besefte dat ze iets anders zocht in een partner. Gelukkig vond ze al snel haar geluk bij de attente vrijgezel Ricky. Jaydi verbrak de relatie met Sonny en besloot om samen met Ricky verder te gaan. De stoere Sonny stortte helemaal in en mocht vroegtijdig de show verlaten.

Wacht, wat?! Jaydi van Temptation Island zag er vroeger heel anders uit

Heftige ervaring

Sonny heeft zijn tijd in Temptation Island als erg heftig ervaren. Zowel tijdens de show als erna vond hij het moeilijk om om te gaan met zijn gedachtes. Hij heeft dan ook geen steun gehad van de productie, ook al waardeert hij het enorm dat ze hem vroegtijdig hebben laten gaan. Sonny vertelt aan Shownieuws: ‘Er is niet echt iemand die jou helpt en begeleidt op het moment dat je zo veel op tv bent geweest’.

Eigen serie

Sonny stond gisteren in de ring tijdens ‘Boxing Influencers’. Voorafgaand aan zijn gevecht sprak Shownieuws met hem. Hij vertelt dat hij in gesprek is met Videoland en dat hij bezig is met een eigen serie.

Wel voegt hij er aan toe: ‘Ik mag er niet al te veel over vertellen’. Hij hoopt met zijn eigen serie mensen te helpen die, net als hij, aan een realityshow hebben meegedaan. Hij wil graag mensen ondersteunen in de tijd na deelname en ze helpen met wat er allemaal op ze afkomt na zo’n programma.