Kim van der Blom
Kim van der Blom Love & Seks 1 nov 2021
Leestijd: 3 minuten

Wat staat je deze week te wachten? Dit is je weekhoroscoop van week 44

De week is maar weer net begonnen en we hebben alweer een weekhoroscoop voor je klaar staan. En da’s precies wat je nodig hebt, want hoe fijn is het om alvast te weten hoe de rest van de week eruit gaat zien? Benieuwd naar de kansen, gekke wendingen en geluksmomentjes die week 44 voor jou in petto heeft?

Dit is wat jouw weekhoroscoop je deze week gaat brengen.

Weekhoroscoop week 44

Heb je iets spannends op de planning staan deze week, of ben je benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren? It’s in the stars. Het is altijd spannend om te lezen wat de sterren nou weer voor jou in petto hebben. Helemaal confronterend als je weekhoroscoop ook volledig past en klopt met wat er in je leven gebeurt.

1. Ram

Jouw gevoelsleven krijgt deze week een enorme oppepper en dat kun je wel gebruiken. Je hebt emotionele rust nodig. De laatste tijd heb jij diep gegraven in je gevoelsleven. Probeer die emotionele rust te krijgen door je fysiek in te spannen.

2. Stier

Als je ergens vast in gelooft moet je er deze week voor gaan. Investeer alles wat je hebt aan tijd en energie. Zorg dat het een ongekend succes wordt. Het talent ontbreekt niet bij je, daar hoef je je geen zorgen om te maken.

3. Tweeling

Je zou deze week het liefst je tijd willen doorbrengen met de mensen waar je om geeft. Maar natuurlijk is er nog zo veel te doen… Vat je taken toch niet altijd zo serieus en zwaar op. Neem de tijd om het gezellig te maken met je dierbaren.

4. Kreeft

Als jij deze week slim te werk gaat, lukt het je de aandacht te trekken van iemand die tot nu toe niet naar jou omkeek. Voeg daar dan een beetje geluk aan toe en jij hebt binnenkort een romantisch afspraakje. Alleen nog een slim plannetje bedenken.

5. Leeuw

Er kan deze week snel een pittige discussie ontstaan. Prima, dat kan en zal de lucht opklaren. Wees heel duidelijk. Gebruik geen omwegen, wees recht door zee. Gevoelig wordt het gesprek toch wel, dus daar hoef je het niet voor te laten.

6. Maagd

Laat je niet meeslepen door je emoties. Neem een filosofische houding aan. Sommige gevoelens laten zich niet dwingen. Daar is tijd voor nodig. Als jij die tijd daadwerkelijk neemt, word je vanzelf duidelijk wat je moet doen.

Laat het lot beslissen: welk kapsel past bij jou op basis van je sterrenbeeld?

7. Weegschaal

Laat je onzekerheid niet doorschemeren, jij weet van dit onderwerp echt meer dan ieder ander. Blijf jezelf! Het kan zo zijn dat men je uit je evenwicht probeert te brengen als men je onzekerheid merkt en dat zou zonde zijn.

8. Schorpioen

Sta deze week niet afwijzend tegenover andere gewoontes. Al is het iets dat jij niet kent, daarom is het nog niet verkeerd. Het is voor jou alleen ongewoon. Leer andere gebruiken te waarderen, pas dan kun je daadwerkelijk als mens groeien.

9. Boogschutter

Jij weet wat je wilt en daar vecht je voor. Als men jou iets in de weg legt, sla je meteen terug of neem je later wraak. Vechten voor je eigen ideeën is natuurlijk goed, maar wees niet haatdragend en gun anderen ook hun eigen mening.

10. Steenbok

Je uitgelaten bui is weer een beetje getemperd. Je denkt meer na over de richting die jij je leven wilt geven. Je komt zo vanzelf ook tot nieuwe plannen voor de toekomst. Ga je je hele leven op de kop zetten of pak je het geleidelijk aan?

11. Waterman

Een opleving in je liefdesleven kun jij zelf in de hand werken. Jij denkt dat het allemaal van één kant komt. Loop maar eens iets minder hard. Je partner zal dan zeker van zich laten horen. Jij bent vaak gewoon net iets te snel.

12. Vissen

Soms moet er eerst chaos zijn om het belang van orde in te zien. Daar kom jij deze week wel achter. Soms moet je er eerst een puinhoop van maken voordat je inziet hoeveel je eigenlijk van je eigen partner houdt.

Dit artikel verscheen eerder op Metro.