Emma Toussain
Emma Toussain Beauty en Style 27 okt 2021
Leestijd: 4 minuten

Laat het lot beslissen: welk kapsel past bij jou op basis van je sterrenbeeld?

Ben jij toe aan een nieuwe haarstijl maar heb je geen idee wat je wil of wat jou leuk staat? Dan zit er maar één ding op: laat het lot voor je beslissen. Laat dat nou net een nieuwe trend zijn: een kapsel op basis van je sterrenbeeld. Dan weet je in ieder geval zeker dat je haarstijl bij je persoonlijkheid past.

Laat je verrassen.

Een nieuw kapsel

Eens in de zoveel tijd is het gewoon ontzettend fijn om iets aan je kapsel te veranderen. Je voelt je dan weer frisser, mooier en het zorgt ook voor meer zelfvertrouwen. Maar wat als je het gevoel hebt je haar te moeten veranderen, maar je weet eigenlijk niet in wat? Wil je kort, lang, blond, bruin, rood? Laat dan je sterrenbeeld voor je beslissen! Je sterrenbeeld is meestal een goede weerspiegeling van je persoonlijkheid en je haar is dat eigenlijk ook.

Ben je benieuwd welk kapsel bij jouw sterrenbeeld past? Kijk dan snel verder.

Schorpioen – Sliced Bob

Een schorpioen is vastberaden, krachtig, intuitief en dominant. Dit betekent dat jij met dit sterrenbeeld ook een stijlvolle maar krachtige look aankan. Een perfect kapsel hiervoor is de sliced bob.

Boogschutter – Pixicut

Boogschutters waarderen vrijheid enorm, ze zijn positief ingesteld, zijn intelligent en trekken zich niet veel aan van de mening van anderen. Voel je de drang om al je haar er af te knippen? Gewoon doen! Een boogschutter kan alles hebben.

Klaar met je lange haar? Dit is de inspiratie voor een kort kapsel die je nodig hebt

Steenbok – Tot aan je sleutelbeen

Steenbokken houden van loyaliteit, traditie en zijn praktisch ingesteld. Dit kapsel is een goed compromis als je je haar korter wil knippen maar toch nog de mogelijkheid wil hebben om het vast te kunnen doen.

Waterman – Natuurlijk

Watermannen houden van trends, maar hoeven niet per sé het nieuwste, hipste kapsel. In plaats daarvan vieren ze graag wat ze al hebben. Heb je krullen? Omarm dan je natuurlijke textuur en probeer het niet te veel te stijlen.

Vissen – Pony

Vissen zijn zachtaardig, vol empathie en vriendelijk. Dit kapsel zorgt ervoor dat je gezicht zachter wordt.

Ram – Rommelig

Rammen zijn impulsief en dat straalt door in het kapsel. Een rommelig kapsel, schuin afgesneden lokken en highlights voor verschillende kleuren is waar een ram zich het prettigst bij voelt.

Stier – Mid-lengte

Stieren staan bekend als betrouwbaar, liefdevol en ze staan ook nog eens sterk in hun schoenen. Ook houden stieren van tijdloos en chic, iets waar het mid-lengte kapsel naadloos op aansluit. Het kan netjes, stijlvol, vast en er vliegen niet al te veel haren los.

Tweelingen – French girl bob

Tweelingen vinden het leuk om een beetje te experimenteren met haarstijlen en haarkleuren. Als je lang haar hebt is een bob een grote verandering, maar op de franse manier is het chic en speels.

Kreeft – Curtain bangs

Kreeften zijn lief, vaak een beetje the girl next door-types. Curtain bangs vullen dat goed aan, maar het hoeft niet alleen maar lief en schattig te zijn. Ga je een avondje uit? Gebruik de krultang voor een look met nét dat beetje extra.

Leeuw – Extentions

Als je aan een leeuw denkt, denk je aan manen. Leeuwen zijn krachtig, opvallend en hebben een open geest. Lange extentions zijn perfect om op te vallen.

Maagd – Korte strakke bob

Maagden zijn creatieve, hardwerkende mensen die houden van orde. Een strakke bob is precies wat iemand met sterrenbeeld maagd nodig heeft.

Weegschaal – glamorous en lang

Weegschalen zijn diplomatiek, tactvol en ze stralen iets zachts uit. Een lang kapsel is hiervoor uitermate geschikt! Met lang haar kan je veel, opsteken,vlechten en vooral de krullen zien er extra mooi uit. Ga voor een nette, glamoureuze look.

Déze sterrenbeelden zou je vooral niet moeten daten volgens de sterren