Kim van der Blom
Kim van der Blom Beauty en Style 27 okt 2021
Leestijd: 1 minuut

Deze populaire cleansing balm gaat viral op TikTok en zorgt voor de ultieme glow

We weten ondertussen allemaal dat TikTok de perfecte plek is om nieuwe producten of hacks te vinden. Er gaat nu een nieuw product viral op het platform en deze beauty trend heeft zich zeker bewezen. Cleansing balm wordt de nieuwste beautytrend van TikTok en is zeker het proberen waard.

Cleansing balm

Op TikTok zijn de mensen al een tijdje gek op de cleansing balm. Cleansing balm is een zachte balsem op oliebasis. Het is eigenlijk een make-upremover in de vorm van een balsem en verwijdert in no time alle make-up en andere viezigheid van je gezicht. Na het verwijderen van de make-up zorgt de balsem ervoor dat je met een zachte en verzorgde huid achter blijft.

Juno & Co

En don’t worry, we vertellen je ook zeker welk product je moet aanschaffen. Eén van de producten waar ze op TikTok geen genoeg van kunnen krijgen is die van Juno & Co Junoskin Cleansing Balm. Maar je weet vast wel hoe dat nu gaat met producten die viral gaan op TikTok. Je zag het bijvoorbeeld bij de liquid blush van Charlotte Tilbury, het is heel snel uitverkocht. Dat was deze keer ook zo. Maar goed nieuws! Het product is op dit moment weer verkrijgbaar.

Juno Skin cleansing balm

cleansing balm
Juno & Co

Maar we hebben ook een dupe gevonden voor dit product van Juno & Co die in Nederland verkrijgbaar is. Het gaat om de MILU Melting Cleansing. Dit product werkt op precies dezelfde manier en verwijdert in no time je make-up. Daarnaast zijn mensen ook zeker enthousiast over dit product en heeft het dezelfde reviews als het product van Juno & Co.

MILU Melting Cleansing

cleansing balm
Douglas.nl

Ook deze TikTok-hack gaat op dit moment viral!

Volgens deze TikTok-video brengen wij onze mascara totaal verkeerd aan (en zo doe je het goed)