Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 27 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Wat is er in hemelsnaam aan de hand tussen realitysterren Channah en Quentin?

Dat oud Ex on the beach-sterren Channah en Quentin een turbulente relatie hebben, dat weten we allemaal. Tijdens het seizoen van EOTB in 2018 kwamen de twee bij elkaar, maar het is niet allemaal koek en ei tussen de twee. Channah beschuldigt haar vriend meermaals van vreemdgaan, Quentin is niet tevreden met Channah haar gedrag. Maar het is gisteravond wel héél erg geëscaleerd.

Wij volgen het ook niet meer.

Auto-ongeluk

Op de Instagram Story van Quentin is te zien hoe zijn auto van de voorkant helemaal total loss gereden is. Dit is naar eigen zeggen omdat Channah voor hem reed en op de rem trapte. Volgens hem vermoedde ze namelijk dat hij met een andere dame in de auto zat. Quentin deelt deze heftige gebeurtenis met al zijn volgers in de hoop steun te krijgen.

Fawry van juicekanaal @fawrynotsorry repost alle foto’s op zijn eigen Instagram Story.

Quentin
bron: @fawrynotsawry
Quentin
bron: @fawrynotsawry

Zoals je ziet is het een serieus ongeluk geweest maar volgens zijn inmiddels ex-vriendin Channah is de reden van het ongeluk niet wat Quentin zijn volgers doet geloven.

Channah’s reactie

Fawry wil toch even weten hoe het met Channah gaat en hoe zij over deze situatie denkt. Hij post de reactie dan ook op zijn eigen Instagram Story. Channah vertelt dat inderdaad sinds een paar dagen geen relatie meer hebben maar dat ze hem nooit iets aan zou willen doen of hem in gevaar zou willen brengen. Channah: ‘Het is de vader van mijn kinderen en ondanks we uit elkaar zijn hou ik van hem als de vader van de kids.’ Lees haar reactie hieronder:

Channah
bron: @fawrynotsawry
Channah
bron: @fawrynotsawry

Het is in ieder geval goed mis tussen deze twee en we hopen dan ook dat ze er (zonder geweld of nog meer auto-ongelukken) uit komen.

Whut? Gaan de hoogzwangere Channah en Quentin van Temptation Island VIPS uit elkaar?