Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 28 okt 2021
Leestijd: 1 minuut

Temptation Island: de eerste kussen worden uitgedeeld en Efrain krijgt een nare verrassing

Hopelijk krijg je nog geen genoeg van al het Temptation Island-nieuws, want ook deze week gebeurt er weer genoeg om over te praten. Op het Instagram-kanaal van het realityprogramma wordt een teaser gedeeld van de aflevering die vanaf vandaag op Videoland staat.

Iets met brandende hartjes, slechte beelden en eerste zoenen..

Temptation Island-teaser

In de teaser die gisteren online kwam is te zien hoe Nico en Laure dichter naar elkaar toe groeien. Zo dicht zelfs dat het komt tot een eerste kus. Ook Nico’s ex (of toch vriendin?) Donna maakt dezelfde ontwikkeling door met haar crush Jimi. Ook zij hebben na dagen van spanning met elkaar gezoend.

Bekijk de teaser hieronder:

Viktor komt op bezoek

Ook zien we in de teaser Viktor de villa binnenwandelen met, waarschijnlijk, slecht nieuws. Viktor vertelt Efrain over een ontwikkeling in de andere villa en dat er beelden zijn die hij écht moet zien. De andere mannen en vrijgezelle dames schrikken zichtbaar van dit bericht en Efrain loopt opgefokt met Viktor mee om de beelden te bekijken.

Het is nog verrassend stil rondom Bert en Delphine. Wel zien we verleidster Kim praten en is ze bang dat Bert toch meer van haar wil dan vriendschap. We zijn benieuwd naar de plot twists van deze aflevering van Temptation Island!

Temptation Island: dit drama tussen Bert en Delphine zagen we niet aankomen