Kim van der Blom
Kim van der Blom Life 23 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Temptation Island: dit drama tussen Bert en Delphine zagen we niet aankomen

Het moment waar we allemaal op zaten te wachten: hoe gaat het verder tussen Bert en Delphine? Eerder plaatste Videoland al een teaser voor aflevering zes, en die zag er heftig uit. Nu dat we de aflevering helemaal hebben kunnen zien, zijn we in shock!

Delphine’s bekentenis

Vorige week vertelde Delphine over de maatregelen die ze heeft genomen vanwege Bert, die één keer de mist in was gegaan. Maar nu geeft ze haar verklaring voor het plaatsen van camera’s en het installeren van een GPS-app om haar partner Bert in de gaten te houden.

Als presentatrice Monica bij de vrouwen langskomt om te vertellen dat ze op date gaan, geeft Delphine aan dat ze Monica onder vier ogen wil spreken. Delphine vertelt haar: “Iedereen denkt dat ik ziekelijk jaloers ben, maar er is veel meer gebeurd en ik voel me daar echt niet goed bij.”

Vervolgens vertelt ze dat Bert niet één keer de mist in is gegaan, maar daarnaast ook nog eens twee keer naar een prostituee is geweest. Eén keer zelfs vlak voor het tekenen voor hun huis.

Ze vertelt dat ze zich sindsdien “erg vies” voelt en voegt er aan toe dat ze dit van Bert absoluut niet mocht vertellen. Delphine breekt tijdens het gesprek en ook Monica houdt het niet droog.

Berts verhaal

Op dat moment gaat presentator Victor bij de mannen langs om Bert in te lichten over het gesprek tussen Delphine en Monica. Maar ook om Bert zijn verhaal te laten doen. Na het zien van de beelden verklaart hij dat hij twee keer een massage heeft geboekt. Hij voegt er aan toe, dat hij nooit wat heeft gedaan met de vrouw die de massage gaf.

Daarna heeft Bert het opeens over ‘plankenkoorts’ en dat ‘het niet is gelukt’. Daarna deelt hij dat hij voor de tweede massage een hotelkamer had geboekt, maar dat er toen hetzelfde gebeurde. Betekent dit dat hij wel wilde, maar niet kon presteren?

En dan sluit Bert het af met: “Steek dat hartje maar aan aan de overkant.” Hij bedoelt hiermee het hartjeslampje dat aangaat als iemand besluit de relatie te verbreken.

Na het gesprek met Victor deelt hij het nieuws met de anderen in de villa. Hij vertelt dat Delphine hem beschuldigd van het feit dat hij twee keer naar een prostituee is geweest. Nadat hij vertelt dat hij alleen een massage heeft genomen, zien we Bert losgaan met de vrijgezellen.

Maar niet alleen Bert is er helemaal klaar mee, ook Delphine is helemaal klaar met Bert: “Fuck you Bert, ik pak je sowieso terug.”

Wij kunnen niet wachten op de aflevering van volgende week.

Deze oud-deelnemers van Temptation Island zijn te zien in Belgische OnlyFans-documentaire