Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Films & Series 23 sep 2021
Leestijd: 3 minuten

Sex Education in één klap uitgekeken? Dan wil je deze 10 series ook zien

Sex Education is een van onze favoriete series op Netflix. Het is eigentijds, divers en leuk om naar te kijken en op dit moment zijn we met elk karakter uit de serie emotioneel verbonden. Maar nu je het derde seizoen van de serie al hebt gebinged (je hebt alles al gezien, hè?), moeten we wederom wachten op een nieuw seizoen. Tot die tijd wil je natuurlijk soortgelijke series die je lekker op de bank kan wegkijken.

Wij zetten de beste series op een rij.

1. Modern Love

Een anthologiereeks gebaseerd op de gelijknamige column van de New York Times, waarin alledaagse liefdesverhalen (romantisch of platonisch) worden onderzocht. In de eerste serie spelen Dev Patel en Anne Hathaway, terwijl Lucy Boynton, Kit Harington en Minnie Driver in de tweede serie spelen.

2. Love, Victor

Deze serie, een spin-off van de film Love, Simon, gaat helemaal over Victor: een tienerjongen op ontdekkingsreis naar zichzelf, terwijl hij zowel thuis als op school voor uitdagingen staat. Verwacht een hoog gehalte Sex Education. Met acteurs als Michael Cimino, George Sear en Nick Robinson.

3. Easy

Net als Modern Love kijkt deze serie naar een breed scala aan moderne levens in Chicago, van een getrouwd stel dat hoopt hun seksleven nieuw leven in te blazen tot een stel dat op zoek is naar een trio. Met Elizabeth Reaser, Jacqueline Toboni en Jane Adams.

4. Love Life

Darby Carter is op jacht naar liefde, terwijl we haar door de jaren twintig en dertig volgen op zoek naar ‘The One’. Met Anna Kendrick, Peter Vack en Zoë Chao.

5. Bonding

Wanneer Tiff afstudeert, krijgt ze een goede baan. Als ze weer contact heeft met haar middelbare schoolvriend Pete, begint hij voor haar te werken en doet zich een onwaarschijnlijke situatie voor. Met Zoe Levin, Brendan Scannell, Micah Stock, Theo Stockman en Nana Mensah.

6. The Politician

Een tienerstudent is op een missie om verkozen te worden tot president van de middelbare school en is bereid om zo ongeveer alles te doen om daar te komen. Met Ben Platt, Gwyneth Paltrow, Lucy Boynton en Zoey Deutsch.

7. 13 Reasons Why

Als je Sex Education hebt gezien, ben je waarschijnlijk ook bekend met de serie 13 Reasons Why. Wanneer een tienermeisje zelfmoord pleegt, laat ze 13 cassettebandjes achter waarin ze uitlegt door wie ze zich zo voelde. Met Katherine Langsford, Dylan Minnette, Brandon Flynn, Ross Butler, Alisha Boe.

8. Skins

We volgen ee groep studenten uit Bristol, die hun weg vinden in jongvolwassenheid, seks, drugs en het vinden van hun plek in de wereld. In de vroege seizoenen waren er bekende gezichten te zien, van Kaya Scodelario en Daniel Kaluuya tot Nicholas Hoult en Jack O’Connell, terwijl Dev Patel en Joe Dempsie er ook waren.

9. Atypical

De 18-jarige Sam Gardner, die een autismespectrumstoornis heeft, is klaar om te daten. Dat zorgt ervoor dat zijn moeder op haar eigen ontdekkingsreis naar zichzelf gaat. Met Keir Gilchrist, Brigette Lundy-Paine, Jennifer Jason, Michael Rapaport.

10. Euphoria

Centraal staan ​​een stel onrustige klasgenoten, waaronder een transgendervrouw die haar plek in de wereld probeert te vinden, een 17-jarige herstellende drugsverslaafde en een lichaamsbewuste tiener. Met Zendaya, Sydney Sweeney, Jacob Elordi, Hunter Schafer. Als je van Sex Education houdt, is dit je nieuwe verslaving.

Sex Education seizoen 3: waar is de vader van Eric gebleven?