Kim van der Blom
Kim van der Blom Life 17 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Heftig: Delphine vertrouwt Bert nog steeds niet en houdt hem in de gaten met een camera

Vorige week was het tijd voor het eerste kampvuur voor de vrouwen uit Temptation Island. Nu zijn de mannen aan de beurt voor hun eerste kampvuur. Delphine deelt tijdens de aflevering persoonlijke informatie met de vrijgezellen, bijvoorbeeld over hoe ze haar vriend Bert in de gaten houdt… En dat levert flink wat juice op.

Delphine en Bert in Temptation Island

De 27-jarige Delphine doet samen met haar partner Bert van 33 jaar mee aan Temptation Island: Love or Leave. De reden dat het koppel mee doet aan het programma is omdat Bert vier jaar geleden de mist in is gegaan. Bert verzweeg voor Delphine dat hij met een andere vrouw had gezoend.

Het eerste kampvuur van Temptation Island 2021 zorgt direct voor tranen

Nadat Bert de mist in is gegaan, blijkt in deze aflevering dat Delphine nog steeds niet veel vertrouwen heeft in haar partner. Naast dat het nog veel discussies oplevert, heeft Delphine, zonder dat Bert het weet, thuis camera’s opgehangen en een GPS-app op zijn telefoon geïnstalleerd. Uitgebreid vertelt ze aan de vrijgezellen wat ze haar vriend Bert allemaal heeft zien doen op de camera’s.

Het gesprek tussen Delphine en de vrijgezellen krijgen de mannen tijdens hun eerste kampvuur van Temptation Island te zien. Toch reageert Bert niet geschokt, hij geeft zelfs toe dat hij ervan weet. “Ik heb ook dingen in het verleden gedaan die niet correct zijn”, zegt hij als verdediging voor zijn vriendin. “Maar ik ga geen dingen zeggen waarvan ik later spijt krijg. Dat doe ik niet. Ik zie haar nog altijd heel graag, en dat zal altijd zo blijven. En als zij niet kan veranderen… dan leer ik daar mee leven.”

Bert mist Delphine

Ondertussen hebben we elke aflevering van Temptation Island kunnen zien hoe erg Bert zijn vriendin Delphine mist. Daarom zat hij er ook erg mee dat er tijdens de beelden te zien was dat Delphine haar vriend niet mist. “Dat is het enige wat mij echt kwetst, dat ze dat zegt.”

Bekijk wekelijks de nieuwe aflevering op Videoland.