Kim van der Blom
Kim van der Blom Life 10 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Het eerste kampvuur van Temptation Island 2021 zorgt direct voor tranen

Het nieuwe seizoen is pas net begonnen, maar er speelt zich alweer veel drama af op het eiland. Deborah en Koen moesten al snel Temptation Island: Love or Leave verlaten, in hun plaats kwamen Efrain en Aylin. Aylin had pas net haar koffer uitgepakt en toen was het tijd voor het allereerste kampvuur.

En dat ging er direct heftig aan toe.

Temptation Island 2021: eerste kampvuur

Toen Monica Geuze vertelde dat die avond het eerste kampvuur zou plaatsvinden reageerden de meiden gerust. Ze waren zelfs benieuwd naar wat hun partners allemaal uitspookten in de villa. Nieuwkomer Aylin, die pas een dag gescheiden is van Efrain, vindt zelfs dat ze geluk heeft dat zij haar vriend nu al te zien krijgt. Maar niet alleen de meiden krijgen de beelden van hun partners te zien, ook de mannelijke verleiders zagen de beelden…

De allereerste beelden waren voor Aylin, die te zien kreeg hoe Efrain hun regels over drankgebruik op de eerste avond al overtrad, en het ene glas na het andere achterover giet. Delphine is de volgende, zij had het vooraf al moeilijk om Bert, haar partner, te geloven, en dan krijgt ze vervolgens beelden te zien van hem en een van de verleidsters. Wat Delphine niet weet, is dat Bert soms moet huilen, omdat hij haar heel veel mist.

Heftige beelden

Voor de andere meiden Julia en Donna staan ook heftige beelden klaar. Julia krijgt te zien hoe haar partner Wouter verleidster Chelsy meeneemt naar zijn kamer. “Ze was direct al in zijn kamer… dat vind ik echt niet oké”, zegt Julia met tranen in haar ogen na het zien van deze beelden.

En dan is Donna aan de beurt, die moet aanhoren wat haar partner Nico allemaal over verleidster Presley te zeggen heeft. Hij zegt hoe mooi hij haar wel niet vindt, tot hij het volgende zegt: “Ik doe wel die zender uit hoor! Dan horen ze ons niet meer. Kunnen we vieze dingetjes zeggen.” Donna reageert woedend: “Ik word gewoon met de grond gelijk gemaakt.”

Het was een heftig eerst kampvuur. Wij zijn benieuwd hoe het er bij de mannen aan toe zal gaan, jij ook? Temptation Island: Love or Leave is volgende week donderdag weer te zien op Videoland.