Kim van der Blom
Kim van der Blom Life 16 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Binnenkijken in de (wederom) nieuwe miljoenenvilla van de familie Meiland

Nadat de familie Meiland de koffers moest pakken om uit de Achterhoek te vertrekken, besloot de familie terug te keren naar hun oude woonplaats Noordwijk. Maar ondanks dat iedereen dacht dat het klaar was met het verhuizen, kunnen ze weer de koffers pakken. Nu vertrekt de familie naar een huis op de grens van Noordwijk en Noordwijkerhout en daar hebben ze de privacy waar ze zo’n behoefte aan hebben.

Wat goeeeeeeeeeed!

Nieuwe villa voor familie Meiland

Op Martien zijn 60e verjaardag maakt hij bekend dat hij en Erica weer gaan verhuizen. In de realityserie Chateau Meiland was kort geleden nog te zien hoe ze de Achterhoek inruilde voor de oude-villa van de drummer van Kensington in Noordwijk. Nu kunnen ze weer beginnen met de verhuisdozen inpakken vanwege een gebrek aan privacy in de villawijk.

In de serie was al te zien dat Erica niet blij was met het verplichte vertrek uit de Achterhoek, omdat ze onder andere de natuur en de grote tuin zou gaan missen. Gelukkig hebben ze nu een villa gevonden waar ook een grote tuin bij zit. Daarnaast krijgen ze veel meer privacy, een andere reden waarom ze liever weg wilde uit het huis in Noordwijk. “We willen gewoon rust,” vertelde Erica eerder aan RTL Boulevard.

Genoeg privacy

Hun oog is gevallen op een miljoenenvilla, met een prijsvraag van €1,7 miljoen euro. Een miljoen minder dan het vorige huis, maar ze krijgen er zeker niet minder voor terug. De villa, ook wel ‘Landhuis Duinwijk’ genoemd, ligt gelegen aan een bosrijk landgoed dat voor rust en privacy zorgt. Daarnaast ligt het maar een paar minuten van het centrum in Noordwijk af.

Funda

Naast de mooie, rustige omgeving is het huis van alle gemakken voorzien. De villa bestaat uit vier slaapkamers en ook nog eens een groot tuinhuis met een woon-, bad- en slaapkamer. Daarnaast kunnen ze genieten van diverse terassen en een jacuzzi. Ook de twee honden van de familie komen niet te kort, voor hun is er zowel een binnen- als buitenverblijf.

Hoelang de familie Meiland in dit huis blijft kan niemand met zekerheid zeggen, maar de met riet bedekte villa is zeker ‘Chateau-waardig’.

Wat goed: Maxime Meiland is bevallen van haar tweede kind