Kim van der Blom
Kim van der Blom Life 16 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Deze 9 mannen proberen het hart van Larissa te veroveren in Celebrity Matchmakers

Celebrity Matchmakers, de Nederlandse versie van Celebs Go Dating is vanaf vandaag wekelijks te zien op Videoland. BN’ers gaan vrijgezel Larissa helpen de ware liefde te vinden. Nu is bekend welke vrijgezelle mannen gaan proberen het hart van Larissa te veroveren.

Maak kennis met de negen mannen.

Celebrity Matchmakers

In de nieuwe datingshow gaan drie duo’s bestaande uit bekende Nederlanders zich voor doen als ware Cupido’s voor vrijgezel Larissa. De duo’s bestaan uit: Bo Wilkes & Pauline Wingelaar, Edson da Graça & Donnie en Soundos El Ahmadi & haar moeder Rhimou. De BN’ers zetten hun netwerk en social media bereik in om Larissa aan ‘de ware’ te helpen. Elk duo heeft drie vrijgezelle mannen voor Larissa gevonden en wij stellen ze aan je voor.

Celebrity Matchmakers Bo & Pauline

1. Duco (34 jaar)

Duco runt sinds kort zijn eigen onderneming in sanitaire voorzieningen. Hij is een doorzetter die recht op zijn doel afgaat. Hij zoekt een ambitieuze vrouw met humor en empathie, die ook haar eigen leven heeft.

Tom Cornelissen / RTL

2. Mike (26 jaar)

Mike komt uit Groningen en is een sociaal dier en familiemens. Bij hem is het glas eerder halfvol dan halfleeg. Hij heeft een kledinglijn en marketingbureau, daarnaast volgt hij een opleiding tot interieuradviseur.

Tom Cornelissen / RTL

3. Tom (33 jaar)

Tom werkt als fysiotherapeut. Hij is een drukke, ondernemende en enthousiaste optimist die altijd een luisterend oor biedt. Tom is op zoek naar een vrouw met wie hij een mooie toekomst mee kan opbouwen.

Tom Cornelissen / RTL

Celebrity Matchmakers Donnie & Edson

4. Arend (28 jaar)

Arend runt samen met zijn broer drie bedrijven. Hij is een vrije vogel die doet wat hij wil en zich niet in een hokje laat plaatsen.

Tom Cornelissen / RTL

5. Jeroen (30 jaar)

Jeroen werkt in de zorg en heeft daarnaast een reisbureau voor begeleide vakanties. Hij is op zoek naar een zelfverzekerde, intelligente en ondernemende vrouw.

Tom Cornelissen / RTL

6. Kevin (34 jaar)

Kevin is een muzikant in hart en nieren. Hij heeft platen uitgebracht met onder andere David Guetta en Steve Aoki. Hij is op zoek naar een loyale en vooral liefdevolle vrouw.

Tom Cornelissen / RTL

Celebrity Matchmakers Soundos & Rhimou

7. Jasper (32 jaar)

Jasper heeft een grote passie voor muziek, hij zingt en speelt piano en gitaar. Zijn grootste droom is om een warm thuis te hebben met een vrouw en kinderen.

Tom Cornelissen / RTL

8. Maurizio (33 jaar)

Maurizio is een lifestyle coach, personal trainer en DJ. Hij is op zoek naar een vrouw met diepgang en gevoel voor humor. Hij is daarnaast creatief, spontaan en maakt altijd een praatje.

Tom Cornelissen / RTL

9. Melvin (28 jaar)

Melvin werkt bij de radio en is bijna klaar met de opleiding journalistiek. Hij is niet op zijn mondje gevallen en maakt graag nieuwe contacten. Hij zoekt een vrouw met dezelfde eigenschappen en het is een pluspunt als zij net zo van reizen houdt als hij.

Tom Cornelissen / RTL

Wie zal het hart van Larissa kunnen verover? Je ziet het wekelijks elke donderdag op Videoland.