Kim van der Blom
Kim van der Blom Life 13 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Deze nieuwe datingshow is vanaf 16 september te zien op Videoland

Het is dan eindelijk zover: de Nederlandse versie van Celebs Go Dating is aankomende donderdag wekelijks te zien op Videoland. In Celebrity Matchmakers gaat de 32-jarige vrijgezel Larissa op zoek naar de ware liefde. Dit doet ze met toegewijde inzet van verschillende bekende Nederlanders, wij vertellen je meer over deze nieuwe datingserie.

Celebrity Matchmakers

Celebrity Matchmakers is de Nederlandse versie van Celebs Go Dating. Celebs Go Dating is een Britse serie waarbij single celebs op date gaan met non-celebs op zoek naar de ware liefde. Bij de Nederlandse versie van de nieuwe datingshow gaan BN’ers voor Larissa op zoek naar de perfecte match.

Drie duo’s bestaande uit bekende Nederlanders doen zich voor als ware Cupido’s voor vrijgezel Larissa. De duo’s bestaan uit: Bo Wilkes & Pauline Wingelaar, Edson da Graça & Donnie en Soundos El Ahmadi & haar moeder Rhimou. De BN’ers zetten hun netwerk en social media bereik in om Larissa aan ‘de ware’ te helpen. Zou de perfecte match te vinden zijn tussen de duizenden volgers? Daarnaast zijn de duo’s ook echte liefdescoaches en helpen ze hun singles gedurende het proces.

Waar is Larissa naar op zoek?

Vrijgezel Larissa is de eerste die meedoet aan het nieuwe programma, ze vertelt waar zij naar op zoek is in een partner:

Ik ben nu ruim een jaar vrijgezel, maar als hopeloze romanticus kijk ik enorm uit naar een nieuwe liefde. De hulp van de Matchmakers komt dus goed van pas! Ik val echt op good guys, maar vind het leuk als iemand zichzelf onderscheidt. Bijvoorbeeld doordat diegene heel ondernemend is, mij enorm kan laten lachen of bijzondere interesses heeft die mijn horizon verbreden. Passie hebben voor wat hij doet, vind ik erg belangrijk en zo dus ook ambitie. Een YES-man, oftewel iemand die altijd open staat voor nieuwe ervaringen en avontuur, dát is wat ik zoek.

Vindt Larissa dan eindelijk de ware liefde? Je ziet het vanaf donderdag 16 september wekelijks op Videoland.