Kim van der Blom
Kim van der Blom Life 13 sep 2021
Leestijd: 3 minuten

Wat staat je deze week te wachten? Dit is je weekhoroscoop van week 37

De week is maar weer net begonnen en we hebben alweer een weekhoroscoop voor je klaar staan. En da’s precies wat je nodig hebt, want hoe fijn is het om alvast te weten hoe de rest van de week eruit gaat zien? Benieuwd naar de kansen, gekke wendingen en geluksmomentjes die week 37 voor jou in petto heeft?

Dit is wat jouw weekhoroscoop je deze week gaat brengen.

Weekhoroscoop week 37

Heb je iets spannends op de planning staan deze week, of ben je benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren? It’s in the stars. Het is altijd spannend om te lezen wat de sterren nou weer voor jou in petto hebben. Helemaal confronterend als je weekhoroscoop ook volledig past en klopt met wat er in je leven gebeurt.

1. Ram

Vraag een ander om een gunst. Die wens die jij in je hart meedraagt kan zo maar worden gehonoreerd. Voor die ander is het wellicht niet zo’n opgave als jij denkt. Loop deze kans niet mis. Er is immers niets dat je liever wilt.

2. Stier

Jij doet deze week veel moeite om het je partner naar de zin te maken. Je houdt oprecht rekening met zijn/haar wensen. Maar houd je wel voldoende rekening met je eigen behoeftes? Die zijn minstens even belangrijk. En dat vindt jouw partner ook.

3. Tweeling

Laat je niet ontmoedigen door dat hardnekkige probleem. Jij ziet toch ook wel dat de eerste resultaten al zijn geboekt? En ook al is de geboekte vooruitgang nog klein, het gaat duidelijk de goede kant op. Nog even volhouden, je kunt tevreden zijn.

4. Kreeft

Als jij deze week eens toegeeft dat een ander gelijk heeft, betekent dat nog niet dat jij de strijd verloren hebt. Andere mensen zullen jou om jouw ruimdenkendheid en jouw flexibele houding juist meer respecteren. Deze zet gaat naar jou.

5. Leeuw

Spring niet meteen op rood als iemand jou deze week dwarszit. Helemaal niet nodig, wees een beetje geduldig. Duidelijkheid is hierbij het toverwoord. Geef inzicht in je plannen en de problemen verdwijnen als sneeuw voor de zon.

6. Maagd

Jij kunt best wat nieuwe contacten gebruiken. Altijd maar datzelfde groepje vrienden brengt je ook niets verder. Breng al je vriendelijkheid in het spel, dat maakt contacten leggen veel makkelijker. Je charmante uitstraling zal je helpen.

7. Weegschaal

Ga niet af op de buitenkant. Het is de binnenkant die telt. Uiterlijke schijn kan erg misleidend zijn, in elke situatie. Als je niet uitkijkt, zul je dat zelf ervaren deze week. Blijf in contact met je gevoel, zodat je weet wat je binnenkant inhoudt.

8. Schorpioen

Je hebt een idee, maar durft er maar niet mee naar buiten te komen. Twijfel niet, je idee is niet zo gek als je denkt. Zoek iemand die open staat voor vernieuwingen. Je hebt een klein steuntje in de rug nodig om in je eigen plannen te geloven.

9. Boogschutter

Als je iets groots wilt bereiken, dan zul je ook groot moeten denken. Ga dan ook serieus met je plannen aan de slag. Ambitieuze plannen kosten veel voorbereidingstijd, dus neem die tijd ook. Zoek zo nodig een partner om samen te werken.

10. Steenbok

Laat je niet overstuur maken door gebeurtenissen die jou niets aangaan. Neem er afstand van. Richt je energie op jezelf. En op de mensen die jij lief hebt. Wat anderen van hun leven maken is hun probleem. Zorgen voor je eigen geluk is moeilijk genoeg.

11. Waterman

Je bent een beetje nerveus de laatste tijd. Kritiek op je werk en/of van je partner kun jij deze week dan ook niet verwerken. Het geeft jou het gevoel dat je er helemaal alleen voor staat. Dat is echter alleen een gevoel, in werkelijkheid valt dat wel mee.

12. Vissen

Breng je ambities niet over op je partner, vervul zelf je dromen. Nu maak jij je partner noch jezelf gelukkig. Jij hebt jouw dromen, je partner heeft eigen dromen. Respecteer en steun elkaar daarin. Zo kun je echt gelukkig worden.

Dit artikel verscheen eerder op Metro.