Emma Toussain
Emma Toussain Celebrities 8 apr 2024
Leestijd: 1 minuut

Huh wat: Famke Louise verkoopt haar gedragen ondergoed

Famke Louise is momenteel het land van FanCentro aan het ontdekken en verkoopt dan ook foto’s van zichzelf online. Maar.. het blijft niet alleen bij beelden, zo blijkt. Ook haar slipjes zijn voor sale.

Famke Louise verkoopt ondergoed

Op Instagram reageert ze op een vraag van één van haar volgers. ‘Heb ik laatst voor het eerst verkocht’, dat gaat dus over die gedragen string. Enne.. wat kost zoiets? Tussen de 500 en 1000 euro, maar dat ‘hangt af van m’n mood’, aldus Famke.

Naast de foto’s op haar FanCentro, is haar Instagrampagina behoorlijk ‘opgepimpt’ met foto’s die safe for work zijn, maar dan net ff een tikje ordinair. De volgers van Famke snappen niet helemaal waarom ze dit doet: “Is nogal geforceerd. Ik ga nooit snappen waarom je dit doet. Je hebt een man een kind een huis alles wat je maar wensen kan,” zo laat iemand weten. En een ander reageert ongeveer hetzelfde: “huh ma ik mocht je zo hard pfffff ik snap het niet.. je hebt geld, een man, een kindje en een mooie carriere.. wrm je lichaam nog verkopen voor extra geld?”

OMG! Dit is wat één week geen suiker eten met je gezicht doet