Kim van der Blom
Kim van der Blom Life 17 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Dít wordt de nieuwe Bachelor!

Het tweede seizoen van De Bachelor is nog maar net afgelopen, maar de nieuwste vrijgezel staat al klaar om aan het avontuur te beginnen. Thomas van der Vlugt zal de opvolger van Tony Junior worden. Thomas, bekend van StukTV, gaat het avontuur aan op zoek naar de ware liefde.

Geruchten

Eerder gingen er bij Shownieuws al geruchten dat Thomas de opvolger van Tony Junior is, maar zijn manager liet toen weten dat hij nog van niks weet.

Zelfs RTL gaf toen een reactie op deze geruchten: ‘Zeker nu de kijker zich nog kan verheugen op de reünie-aflevering van komende donderdag. Wel zijn we aan het kijken naar een nieuw seizoen met een bachelor dan wel bachelorette.’
Maar nu is het officieel: Thomas is de nieuwe bachelor!

De nieuwe Bachelor

Bij RTL Boulevard laat Thomas weten “Ik vind het heel bijzonder dat ik straks uit zoveel vrouwen kan kiezen, maar ook vervelend dat ik er ook heel veel naar huis moet sturen.”
“Het lijkt me een te gek avontuur. Ik heb de vorige seizoenen gecheckt en dat zag er liefdevol en heel mooi uit. Toen ik werd gevraagd dacht ik wel: is dat wel iets voor mij?”, vertelde Thomas tijdens het programma. “Dus ik heb het overlegd met vriendinnen en uiteindelijk besloten om mee te doen.”

Daarnaast vertelt de presentator dat hij zich niet anders wil voordoen tijdens het programma. “Ik denk ook vooral dat je heel dicht bij jezelf moet blijven en dan ontstaat er wellicht iets moois.”

Daarnaast werd er ook gevraagd waar hij naar op zoek is, hier beantwoorde de bachelor het volgende op: “Ik houd ontzettend veel van avonturen beleven en zou het heel mooi vinden als ik dat samen met iemand anders kan doen. Dan kom je thuis en kun je het aan iemand anders vertellen, een band opbouwen en een toekomst opbouwen.”

Waar het avontuur dit seizoen plaatsvindt, is nog niet bekend. Videoland is wel nog op zoek naar vrijgezelle vrouwen die samen met Thomas dit avontuur aan willen gaan. Lijkt het wat voor jou? Meld je dan aan!

Julia laat op Instagram weten dat ze helemaal klaar is met Tony Junior