Kim van der Blom
Kim van der Blom Life 22 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Deze oud-deelnemers van Temptation Island zijn te zien in Belgische OnlyFans-documentaire

OnlyFans was hét platform van afgelopen jaar. Niet alleen oud-deelnemers van realityshows maakten een account, ook GTST-acteur Ferry Doedens heeft een account op OnlyFans. Ook Megan en Milou van Temptation Island zitten op het platform, werd in mei bekend. Nu komen de twee samen in een Belgische documentaire.

Megan en Milou in OnlyFans-documentaire

Eerder maakte Videoland al een documentaire over OnlyFans. Ferry Doedens heeft er ook een programma over gemaakt. Nu heeft het Belgische Streamz bekendgemaakt dat zij ook een documentaire gaan maken over het platform.

Bij de post van de bekendmaking staan foto’s van de creators die te zien zijn in de documentaire. Daarbij staat: “Vanaf 4 oktober ontdek je bij ons de vierdelige docureeks OnlyFans: de naakte Vlaamse waarde. De nieuwe documentairereeks geeft een blik op het platform OnlyFans en hoe het er in Vlaanderen aan toe gaat. Bekende maar ook nieuwe content creators vertellen over hoe en waarom ze op het platform begonnen, hoeveel ze er verdienen, wat voor content ze maken en nog veel meer. Niets blijft onbesproken.”

Zo ziet Megan uit Temptation Island er nu uit (en dat is heel anders dan in 2018)

“Het verdient veel veel meer dan ik ooit had durven dromen”

Op Instagram zien we dat Megan en Milou van Temptation Island ook in de documentaire voorkomen. Ze vertellen het verhaal over hun OnlyFans-carrière. Eerder was Megan al heel open over haar carrière bij het programma Eating With My Ex op Discovery+.

Hier zat ze samen met haar ex Kevin aan tafel, waarmee ze deelnam aan Temptation island. Wanneer ze het hebben over Megan haar OnlyFans-carrière vraagt Kevin of ze veel verdient en zegt ze het volgende: “Het verdient veel veel meer dan ik ooit had durven dromen.”

Op 4 oktober is de vierdelige serie te zien op Streamz en vertellen Megan en Milou alles over hun OnlyFans carrière.