Kim van der Blom
Kim van der Blom Life 22 sep 2021
Leestijd: 1 minuut

Tony Junior is gespot op datingapp Bumble

De naam Tony Junior heb je de laatste tijd waarschijnlijk wel een keer (of tien) voorbij zien komen. Na zijn deelname aan De Bachelor, waar hij uiteindelijk toch niet de liefde vond bij winnares Julia, blijkt ex Maan ook niet erg blij te zijn met Tony. Toch gaat Tony weer op zoek naar de liefde, maar deze keer via een datingapp. Hij is namelijk gespot op de datingapp Bumble!

Tony Junior op datingapp Bumble

Bij Bumble worden de ouderwetse regels van het daten doorbroken. Op dit datingplatform kunnen namelijk alleen vrouwen een gesprek beginnen. Bij Bumble kun je respectvol daten, maar ook op zoek gaan naar vrienden of je zakelijke netwerk uitbreiden.

Op het Instagramaccount van Juice Channel verscheen in hun Instagram Stories een screenshot van Tony’s account. Geen zorgen, het is hem echt. Zijn account is geverifieerd, dus het is geen catfish die ons in de maling probeert te nemen.

Tony is dus nog steeds vrijgezel en alweer op zoek naar de liefde na zijn niet zo succesvolle avontuur in De Bachelor. Zie jij het wel zitten om een gesprek te beginnen met Tony Junior? Dan is dit je kans!

Hier zie je de Instagram Story van @juichechannel_

@juicechannel_ / Instagram

Dit zijn alle eisen waar een Temptation Island-verleider aan moet voldoen