Kim van der Blom
Kim van der Blom Life 21 sep 2021
Leestijd: 1 minuut

Zo reageert Maan op de onthullingen van ex Tony Junior (en ze is niet blij)

Tony Junior heeft een onthulling gedaan over zijn relatie met ex Maan tijdens de nieuwste aflevering van Rooijakkers Over De Vloer. Daar vertelde hij namelijk over een ingelijste string boven zijn bed, die van ex Maan is geweest. Maan reageert nu op zijn onthullingen, want ze is alles behalve blij…

Maan reageert op Tony Junior

Tony heeft gister via een Twitch livestream laten weten dat Maan not amused is, “Ze is een beetje gepikeerd op dit moment.” De twee exen kunnen het nog steeds erg goed met elkaar vinden, en Tony houdt nog steeds veel van haar (als mens), vertelt hij ook in de aflevering van Rooijakkers Over De Vloer.

“Alleen vandaag schrok ze een beetje van het dingetje dat viral ging” zei hij tijdens de livestream, dit gaat natuurlijk over het ingelijste slipje. “Zij vindt het blijkbaar niet zo leuk. Ze wilde me net bellen,” vertelt hij verder. “Ik kan er niet zoveel aan doen.” Zelf kan de Bachelor er wel om lachen, maar Maan is minder blij. Later maakt Tony nog een grap met de verwijzing naar een van de nummers van Maan “Ze huilt maar ze lacht.”

Het verhaal achter de string

Tony Junior vertelt in de nieuwe aflevering ook het verhaal achter de ingelijste string van Maan: “Zij had ooit dat broekje voor mij gekocht, omdat we samen een liedje hadden: ‘Ik geef je een roosje, mijn roosje’. Toen we uit elkaar gingen had ze ‘m nog een keer aangedaan, en toen gaf ik aan dat ik ‘m graag wilde houden.”

De volledige aflevering van Tony Junior bij Rooijakkers Over De Vloer is nu al te zien op Videoland en is donderdag te zien om 21.30 uur op RTL4.

WTF: van deze ex heeft Tony Junior een ingelijste string aan de muur hangen