Kim van der Blom
Kim van der Blom Life 20 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

WTF: van deze ex heeft Tony Junior een ingelijste string aan de muur hangen

Ja, je leest het goed: Tony Junior heeft echt een ingelijste string van zijn ex op zijn kamer hangen. Aanstaande donderdag is hij te gast bij het programma Rooijakkers Over De Vloer. De aflevering is nu al te zien op Videoland en daar is dus te zien hoe de string van ex Maan boven zijn bed hangt.

Relatie Tony Junior en Maan

Tony Junior en Maan hebben bijna drie jaar lang een relatie gehad, maar gingen eind 2019 uit elkaar. De bachelor liet tijdens een exclusief interview al weten dat Maan de liefde van zijn leven is. Dat blijkt nu ook uit deze aflevering, hij heeft namelijk haar ondergoed ingelijst boven zijn bed opgehangen.

Hierdoor vraag je je vast af: waarom heeft hij dat gedaan? Maar daarnaast vragen wij ons ook af, wat vonden de meiden van De Bachelor, zoals Julia, waar hij toch kort een relatie mee heeft gehad, ervan? Naast de string van Maan hadden deze meiden ook uitzicht op zichzelf, Tony heeft namelijk een flinke spiegel naast zijn bed geplaatst.

String aan de muur

Eerst doet Tony Junior heel mysterieus over de eigenaar van de string, maar Art Rooijakkers heeft al zo’n idee van wie het ondergoed is. Vervolgens vertelt Tony Junior het verhaal achter de ingelijste string: “Zij had ooit dat broekje voor mij gekocht, omdat we samen een liedje hadden: ‘Ik geef je een roosje, mijn roosje’. Toen we uit elkaar gingen had ze ‘m nog een keer aangedaan, en toen gaf ik aan dat ik ‘m graag wilde houden,” vertelt Tony Junior in de aflevering.

Wel belooft Tony Junior dat de string weggaat als hij ooit weer een serieuzere relatie krijgt, maar voor nu blijft het ondergoed aan zijn muur hangen. Aankomende scharrels kunnen blijven genieten van de ingelijste string van ex Maan. Rooijakkers Over De Vloer is nu al te zien op Videoland, en is op donderdag 23 september te zien om 21.30 uur op RTL4.

Julia laat op Instagram weten dat ze helemaal klaar is met Tony Junior