Kim van der Blom
Kim van der Blom Life 20 sep 2021
Leestijd: 1 minuut

Aleksandra Jakobczyk doet wéér mee aan Love Island!

Aleksandra Jakobczyk gaat twee jaar na haar deelname opnieuw op zoek naar de liefde in Love Island. In 2019 won ze samen met Denzel Slager het eerste seizoen van Nederland en België. Dit jaar gaat ze meedoen aan Love Island Polen.

Aleksandra Jakobczyk en Denzel Slager

Aleksandra Jakobczyk is bekend van het eerste seizoen van Love Island: Nederland en België, die ze uiteindelijk samen met Denzel Slager wint. Aleksandra woonde in België, maar er waren al grootste plannen voor de twee om samen in België te gaan wonen.

Na wat ups en downs was het klaar tussen de twee en gingen ze in oktober uit elkaar. Niet lang daarna kreeg Denzel een relatie met Famke Louise, waar hij nu een kindje mee verwacht. Aleksandra bleef echter vrijgezel en lijkt nog altijd op zoek naar de liefde.

Love Island Polen

Aleksandra Jakobczyk gaat voor de tweede keer op zoek naar de liefde in Love Island, maar deze keer niet tussen Nederlanders en Belgen. Ze gaat meedoen aan Love Island Polen, waar haar roots liggen.

Hieronder zie je hoe ze in het Pools over zichzelf en waar zij naar op zoek is vertelt. Ze is op zoek naar lange mannen die haar laten lachen en waar ze zich tegelijkertijd veilig en vertrouwd bij voelt. Gaat ze deze keer wel de liefde vinden?

Love is in the air: Job en Esmée van Love Island gaan samenwonen