Kim van der Blom
Kim van der Blom Life 20 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Dít heeft Temptation Island-deelnemer Bert over Delphine te zeggen

Tijdens het laatste kampvuur werd duidelijk dat Delphine vier jaar nadat Bert de mist in was gegaan, nog steeds weinig vertrouwen heeft in haar partner. Ze zou hem bespioneren met een GPS-app en camera’s, waarna ze bakken aan kritiek over zich heen kreeg. Nu laat Bert van zich horen via Instagram.

Het eerste kampvuur

Tijdens het kampvuur van de mannen werd bekend dat Delphine nog weinig vertrouwen heeft in haar partner Bert. Bert is vier jaar geleden de mist in gegaan en heeft gezoend met een andere vrouw. Delphine heeft daarom thuis camera’s opgehangen en zelfs een GPS-app op zijn telefoon geïnstalleerd. Dit vertelde ze uitgebreid tegen de vrijgezellen in de villa, die al geschokt reageerden op deze maatregelen.

Bert zelf reageerde niet geschokt om deze beelden, hij gaf zelfs toe dat hij ervan af wist. “Ik heb ook dingen in het verleden gedaan die niet correct zijn”, zegt hij als verdediging voor zijn vriendin. “Maar ik ga geen dingen zeggen waarvan ik later spijt krijg. Dat doe ik niet. Ik zie haar nog altijd heel graag, en dat zal altijd zo blijven. En als zij niet kan veranderen… dan leer ik daar mee leven.”

Nu de fans de aflevering hebben kunnen zien, kreeg Delphine bakken met kritiek over zich heen. Toch is Bert niet blij met deze kritiek en verdedigt hij Delphine op Instagram.

Bert reageert

Bij een zonnige foto schrijft hij: “Temptation Island 2021. Dankjewel voor alle lieve berichtjes die ik sinds gisteren ontvang. Ik hoop alleen dat slechte reacties naar Delphine toe kunnen stoppen. Ze is echt geen slecht meisje en als ik alle reacties lees, word ik hier niet blij van. In ons verhaal is er niet één iemand goed en één iemand slecht. Als je meedoet als koppel, moet je beoordeeld worden als koppel en niet als individu.”

Wil je de foto zien? Dan moet je Bert even gaan volgen op zijn Instagram pagina, want zijn account is privé.

We zijn benieuwd hoe het er deze week aan toe gaat in Temptation Island: love or leave. Kijk de nieuwe aflevering op donderdag via Videoland.

Dít is de nieuwe vriend van Demi uit Temptation Island 2019