Kim van der Blom
Kim van der Blom Life 15 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Love is in the air: Job en Esmée van Love Island gaan samenwonen

Nadat Mert en Joan het verdrietige nieuws bekendmaakte dat ze uit elkaar gaan, is er gelukkig ook positief nieuws voor de Love Island-fans. Job en Esmée zetten namelijk de volgende stap in hun relatie, ze gaan samenwonen! De winnaars van Love Island 2021 waren toen al onafscheidelijk en dat is niet veel veranderd. Ondanks de geruchten dat Job een vriendin zou hebben tijdens het Love Island-avontuur, zijn ze er sterker uitgekomen.

En kijk waar ze nu zijn in hun relatie! Esmée maakte via Instagram bekend dat het koppel gaat samenwonen. In een video neemt ze haar volgers mee. “Vandaag wil ik hem vragen of hij officieel bij mij in wil trekken.”

De grote verrassing

Esmée heeft sinds kort na haar Love Island-avontuur haar eigen plekje en vertelt hoe Job eigenlijk meer voor het huis heeft gedaan dan zij zelf. Hij is niet meer weg te slaan uit het huis. “Ik heb natuurlijk wel bij Job gepeild of hij ervoor openstaat en Job wil hier ontzettend graag intrekken, maar we zeiden: ‘Ja, dat doen we wel over een paar maanden. Dan kijken we wel weer.'”

Maar Esmée kan niet langer wachten, ze vindt het namelijk super fijn als Job er is. “Ik denk dat ik hem vandaag daarom wil vragen of hij officieel bij mij in wil gaan trekken!”

Vervolgens zie je in de video hoe de Love Island-winnares het groots aanpakt. Ze haalt ballonnen, een romantische kaart en chocola. Ze bakt zelfs een brownie en maakt een mooi diner klaar. Na het eten is het tijd voor de grote verrassing. Ze geeft het cadeau samen met de kaart waar de grote vraag opstaat aan Job. Job straalt van oor tot oor na het lezen van de kaart “Natuurlijk, zeg ik ja!” We zijn heel blij voor het stel dat ze de volgende fase van hun relatie ingaan.

Hieronder zie je de volledige video: