Kim van der Blom
Kim van der Blom Life 14 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Opgelet: de nieuwe Prince Charming is bekend!

Ja, het is weer zover: Prince Charming keert dit najaar terug bij Videoland. Een vrijgezel gaat het avontuur aan om in Italië de liefde te vinden. RTL heeft vanmorgen bekend gemaakt welke vrijgezel de nieuwe Prince Charming wordt.

Wij stellen je voor aan de Prince Charming van dit seizoen.

Wie is Prince Charming?

In dit tweede seizoen van de datingshow zal 28-jarige Chris centraal staan. Deze vrijgezel komt uit Limburg en heeft een tijdje in Utrecht gewoond, waarna hij naar Amsterdam verhuisde. Hij werkt bij een groot accountantskantoor als HR Development Adviseur, waar hij zich bezighoudt met cultuur en gedrag.

Videoland Jasper Suyk / RTL

Hij loopt in zijn vrije tijd graag hard en ziet het als doel om een keer per jaar mee te lopen met een marathon. Voor Chris is hardlopen dé manier om zijn hoofd leeg te maken en zichzelf doelen voor ogen te houden. Chris geeft niet snel op en is dan ook altijd op zoek naar manieren om iets te laten werken.

Videoland

Dat hij zin heeft in het avontuur blijkt wel uit zijn verklaring, “Wat een eer om de tweede Prince Charming te mogen zijn! Toen mijn vorige relatie eindigde kon ik moeilijk accepteren dat het niet werkte tussen ons. Nu ik een tijdje single ben en patronen heb kunnen doorbreken, weet ik zeker dat ik klaar ben voor de liefde. Hoe gaaf is het dat ik dit avontuur mag aangaan in mijn zoektocht naar mijn droomman? Een type heb ik niet zozeer, maar ik weet wel goed wat ik níet wil: iemand die pessimistisch in het leven staat, onverzorgd is en niet sportief is. Ik vind het vooral belangrijk een soulmate te vinden die mij helpt de beste versie van mezelf te worden en vice versa.”

Wie gaat er proberen Chris zijn hart te veroveren? We gaan het terugzien in het nieuwe seizoen van Videoland, waarvan de releasedatum later bekend wordt gemaakt.