Kim van der Blom
Kim van der Blom Life 14 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Sarah van Soelen en André Hazes zijn woest om roddels op Instagram

Sarah van Soelen en André Hazes blijven ook na bekendmaking van hun relatie nog steeds onderwerp van gesprek. Yvonne Coldewijer, ook wel bekend als @lifeofyvonne, plaatste gister in haar Instagram Story een speculatie over Sarah’s aankomende verblijf in Spanje. En daar zijn Sarah en André woest over, laten ze via Instagram weten.

Sarah van Soelen, de vriendin van André Hazes, is vertrokken naar Spanje voor therapie. In deze therapie zal ze leren omgaan met alle aandacht die ze vanwege onder andere haar relatie met André krijgt. Dit vertelt haar familie aan Shownieuws.

Sarah en André helemaal klaar met roddels

Gister plaatste @lifeofyvonne een Instagram Story waarin ze het volgende zei: “Er gaan nu stevige geruchten rond van meerdere kanten dat Sarah vrijdag is vertrokken naar een afkickkliniek in Alicante. In deze kliniek zat ze vorig jaar ook vanwege haar cocaïne verslaving. Ik vrees dat dit een gebed zonder einde is, als je omgeving niet clean is en met je wil meestrijden.”

Genieten! André Hazes krijgt een eigen documentaire

Nu heeft Sarah’s familie laten weten dat het niet om een afkickkliniek gaat, maar om therapie om met alle media-aandacht om te leren gaan, zowel de negatieve als de positieve. Deze aandacht is flink gestegen sinds haar relatie met André Hazes. Sarah en André zijn dan ook woest om de roddels van Yvonne.

Sarah en André reageren op de roddels

Yvonne heeft een privébericht gehad van André, die hij zelf ook via zijn Instagram Story heeft gedeeld. Hierin zei André het volgende: “Yvonne, ik vind alles prima wat je schrijft. En dat je mij aanpakt, moet je lekker zelf weten. Maar wat je nu doet kan echt niet. Dat meisje is anderhalf jaar clean en dat is een heel zware tijd voor haar geweest. Als je je zou verdiepen in verslaafden en mensen die daaraan hebben gewerkt, dan zou je misschien weten dat je echt niet zomaar roddels kan verspreiden hierover. Hierin ga je echt te ver. Je obsessie voor mij/ons slaat hierin echt door en ik vraag je vriendelijk dit eraf te halen en één keer in je leven gewoon gezond verstand te gebruiken.”

Ook Sarah zelf reageert via Instagram: “Dit heeft niks meer te maken met roddelen, dit is gewoon pesten! Je mag alles over mij vinden, maar zéggen is het tweede. De obsessie van sommige mensen loopt uit de hand.”

Oh no: Mert en Joan uit Love Island zijn uit elkaar en dit is waarom