Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 25 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Genieten! André Hazes krijgt een eigen documentaire

Als er één iemand is die nog meer sensa brengt dan alle deelnemers van Ex On The Beach bij elkaar, is het André Hazes wel. Je zou er zo een realityserie van kunnen maken. Ha! Dat is nou precies wat gaat gebeuren. In een nieuw interview vertelt André namelijk dat-ie op de voet wordt gevolgd.

Een cameraploeg zou 14 maanden lang zijn leven vastleggen voor een documentaire. We praten je bij.

Eigen realityserie of documentaire André Hazes

André Hazes is misschien wel de meest besproken BN’er van het moment. En hoewel we via de Gram behoorlijk veel meekrijgen van alle juice, komt er niet iets veel leukers aan. Een eigen documentaire! In een interview met Superguide vertelde Hazes dat hij momenteel wordt gevolgd door een cameraploeg voor een eigen documentaire.

Veertien maanden

As we speak wordt André Hazes dus gevolgd voor een eigen documentaire. En of die documentaire eenmalig is, of dat het een heuse serie wordt is nog even de vraag. In totaal zal de cameraploeg zo’n 14 maanden filmen.

In die 14 maanden zullen we genoeg te zien krijgen. Hoewel Dré nog mar 27 jaar is, heeft-ie al veel ups en downs meegemaakt. Heel Nederland heeft kunnen meekijken hoe hij zich had verloofd en toen toch weer niet, verslaafd is geweest en nu uiteindelijk gelukkig is met Sarah.

Samenwonen

Sterker nog, Sarah en André Hazes gaan samenwonen! Via RTL Boulevard konden we al horen (van het management) dat de twee in het appartement van acht ton in Rotterdam gaan wonen. Ex Monique woont overigens in de buurt, waardoor André Hazes dicht in de buurt van zijn zoontje zal wonen. Cute.

Eerdere realityserie

André Hazes is het wel gewend om gevolgd te worden door een cameraploeg. Eerder had-ie al een realityserie op SBS, waarbij we konden zien hoe de voorbereidingen op de concertreeks in Ahoy eraan toegingen.