Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 19 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Niet Harrie de Hengst, maar déze single man komt zondag in Ex On The Beach

Oh boy, dit nieuwe seizoen van Ex On The Beach is nog maar net bezig en zit al vol drama en hete gebeurtenissen. Alsof dat nog niet genoeg was, kwam onlangs het gerucht naar buiten dat Harrie de Hengst terug zou keren in de villa. Helaas lijkt dat steeds minder waar te worden, maar weten we wél wie er dan in de villa gaat komen.

Het is een oude bekende.

Déze single komt in EOTB

Hoewel het heel leuk (voor de sensa) zou zijn geweest als Harrie de Hengst terug zou keren in Ex On The Beach Double Dutch, lijkt dat helemaal niet plaats te gaan vinden. Het gerucht ging rond omdat Harrie iedereen van de nieuwe cast (van dit seizoen) volgde op Instagram én omdat zij hem allemaal terugvolgen. Wat blijkt nou? Da’s niks meer dan gewoon gezellig gluren bij elkaar.

Er gaat namelijk heel iemand anders plaatsmaken in de villa. En je hebt hem al gezien in een van de aflevering! Jawel, dames en heren.

Hakan Akbulut

Harrie is het dus niet. Wie wel? Het gaat om de dansleraar tijdens de stripper workshop. Dat was namelijk Hakan Akbulut – die eerder ook al eens meedeed aan Lang Leve de Liefde. Kijk dat fragment nog maar eens terug, en kijk dan onderstaande TikTok. De bril, het horloge. Er is geen twijfel mogelijk.

@sterrieberriee

Hebben we nou de volgende ex ontrafelt ???!!??!!! exonthebeach #eotb #alswegelijkhebbenwillenwe10euro #fy #foryou

♬ origineel geluid – Sterre

Of toch Dion Le Noble?

Of nou ja, sommigen denken ook dat het zou kunnen gaan om Dion Le Noble. Wat we wél weten is dat zowel Hakan als Dion allebei in EOTB gaan komen. We weten alleen nog niet wie wanneer. Wat ook opvalt is dat degene die zondag de villa in komt, een andere entree heeft dan de rest. Diegene komt namelijk uit de rook verschijnen, in plaats van uit de zee lopen.

Slecht nieuws: de opnames van Ex On The Beach UK zijn wéér uitgesteld