Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 6 apr 2021
Leestijd: 1 minuut

Wacht ff: Harrie de Hengst komt misschien weer het water uit in Ex On The Beach Double Dutch

Harrie de Hengst. We hoeven je waarschijnlijk niet meer bij te praten over wie we het hebben. Als je het over Ex On The Beach Double Dutch hebt, heb je het over Harrie Snijders. Nog maar een kleine week voor het nieuwe seizoen van start gaat. We hebben inmiddels kennis kunnen maken met de officiële cast. Leuk en aardig, maar er is nieuwe juice wat we je niet kunnen onthouden.

Harrie de Hengst zou namelijk meedoen aan het nieuwe seizoen Ex On The Beach Double Dutch.

Harrie de Hengst weer in Ex On The Beach Double Dutch

Oh boy, oh boy. Wat hebben wij zin in het nieuwe seizoen van Ex On The Beach Double Dutch. Dé show waar we Harrie Snijders – beter bekend als Harrie de Hengst – van kennen. En daar moeten we het even over hebben, want het lijkt erop dat Harrie terugkeert in Ex On The Beach Double Dutch. En da’s precies wat we nodig hebben.

Deze juice kwam de wereld in, omdat Harrie de hele cast van het nieuwe seizoen volgt, en zij hem ook allemaal terugvolgen. En je weet wat dat betekent in de realityscene.

De ideale schoonzoon

En laten we eerlijk zijn. Harrie de Hengst is natuurlijk ook de uitgelezen kandidaat voor Ex On The Beach Double Dutch. Zijn liefdesleven is namelijk alles behalve saai. Trio’s met andere celebrities, heel Ex On The Beach uitspelen, we noemen maar wat.

Dat leek even voorbij toen Harrie de Hengst een vriendin kreeg, DJ Madam Julie. Inmiddels is Harrie weer single, omdat hij er achter kwam dat de match toch niet perfect was. Interesting.

Babynieuws! Sharon van Ex On The Beach is zwanger