Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 7 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Yes! Er komt een tweede seizoen van de documentaireserie over Monica Geuze

Als we het hebben over misschien wel de bekendste vlogger van Nederland, heb je het over Monica Geuze. De powervrouw – want hallo, zo kunnen we haar wel noemen – deelt al jaren haar leven op YouTube. In haar vlogs is ze real, ze laat de toffe dingen zijn die komen kijken bij het influencerleven, maar is ook niet bang om te laten zien dat het niet altijd rozengeur en maneschijn is. Toch bepaal je met vlogs natuurlijk zelf wat je uiteindelijk laat zien. In een documentaireserie is dat wel anders. Dat was dan ook dé reden om vorig jaar met een Videoland-docu te komen: Like Monica.

In de documentaireserie zagen we al dat er ook veel is wat we niet van haar weten. Het blijft leuk om een inkijkje te krijgen in andermans leven. Herkenbaar? Dan hebben we héél goed nieuws, er komt namelijk een tweede seizoen van Like Monica.

Like Monica

Vorig jaar maart (JA, dat is al een jaar geleden, besef) kwam het eerste seizoen van Like Monica uit. In de documentaireserie van acht afleveringen zagen we hoe Monica de regie uit handen heeft moeten geven. Het resultaat? Acht afleveringen vol met beeldmateriaal wat je normaal niet snel zou zien in haar vlogs.

De documentaireserie werd opgenomen toen er veel gebeurde in Monica haar leven: ex-vriend en vader van dochtertje Zara-Lizzy verhuisde naar het buitenland, ze kreeg een nieuwe liefde en ook op zakelijk gebied veranderde het een en ander.

Tweede seizoen

Dat er een tweede seizoen aan zou komen, was best een verrassing. Tijdens en na de eerste documentaireserie liet Monica Geuze namelijk al vaker weten dat ze twijfels had. Door de documentaireserie en geheimhoudingsplicht, kon ze veel delen van haar leven niet meer delen op haar YouTube-kanaal.

In een vlog vertelde ze dat ze de serie wilde doen omdat het haar leuk leek, maar dat ze er al gauw achter kwam dat ze door de Videoland-docu Like Monica veel minder kon doen wat ze het liefste doe: vloggen. Anyway, gelukkig voor ons komt er tóch een tweede seizoen, maakte de vlogger bekend op Instagram. Veel meer dan dat is er nog niet op bekend, maar een ding is zeker: wij kunnen niet wachten.

Instagram @monicageuze

Unreleased: het nieuwe boek van Monica Geuze is nu te pre-orderen