Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 25 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Unreleased: het nieuwe boek van Monica Geuze is nu te pre-orderen

Als er één vlogger is we vanaf het begin al volgen, is het wel Monica Geuze. Van alle avonturen toen ze nog met Anthea en Femke tot de transformatie naar de amazing moeder die ze vandaag is. In haar eerste boek My Way konden we al alles lezen over haar weg naar succes (inclusief alle hoogte- en dieptepunten), nu kunnen we ons klaarmaken voor het tweede boek: Unreleased.

En wij hebben goed nieuws, want het tweede boek is vanaf vandaag te pre-orderen.

Unreleased

Vier jaar geleden besloot de toen 22-jarige Monica Geuze dat het na ruim 800 vlogs en 300.000 abonnees hoog tijd werd voor een boek. In het boek My Way lazen we al over haar weg naar succes, haar tips om je dromen te bereiken én kregen we een inkijkje in haar leven.

Nu, vier jaar verder, kunnen we nog steeds genieten van alle vlogs en toffe dingen die Monica doet (zoals Temptation Island presenteren, hallo). Ze deelt veel, maar er is natuurlijk ook een deel wat nog nooit eerder te zien is geweest. Well, daar komt nu verandering in. In Unreleased deelt Monica namelijk honderden foto’s en insights die nog nooit eerder zijn gedeeld.

Ongeschreven

Waar je bij een boek zou denken aan bladzijden vol tekst, heeft Monica Geuze al verklapt dat in het tweede boek geen geschreven tekst komt te staan. Dat was ook direct alles wat ze erover wilde zeggen. Het kwam ter sprake in de ADF Podcast, “en dat is alles wat ik er tot nu toe over ga zeggen.”

Gelukkig lezen we op de site van Bruna – waar het boek vanaf NU te pre-orderen is – wat meer informatie over het boek. Zo zouden we haar meest bijzondere en intieme foto’s zien.

Foto’s die ze alleen naar vrienden stuurt, die ze nooit op de Gram zou plaatsen, die niet goedgekeurd werken door merken, de gekste selfies: in Unreleased staat foto’s die nog nooit eerder zijn gedeeld. We weten niet van jou, maar wij kunne niet wachten.