Demi Rutten
Demi Rutten Life 24 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Dat ruikt goed: je kunt nu de geurkaarsen van Bath & Body Works kopen in Nederland

Als je bekend bent met bepaalde Amerikaanse Influencers, dan ken je het merk Bath & Body Works vast wel. Al jaren zien we hun superlekkere grote geurkaarsen voorbijkomen in vlogs en op Instagram, en we hebben goed nieuws. Je kunt deze lekkere kaarsen nu namelijk gewoon in Nederland kopen.

De Mahogany Teakwood kaars? Of toch liever de Vanilla Bean?

Je kunt nu de Bath & Body Works kaarsen in Nederland kopen

Een goede geurkaars kan je interieur afmaken, maar ze zijn soms zo verdomd lastig te vinden (tenzij je er een fortuin aan wil uitgeven).

We keken dan ook altijd met afgunst naar al die Amerikaanse influencers en vloggers die een Bath & Body Works-winkel op elke hoek van de straat hebben waar ze die supergrote 3-wick geurkaarsen verkopen. Willen wij ook!

Gelukkig hebben we goed nieuws, want na al die jaren wachten is de eerste Bath & Body Works-winkel geopend in Nederland.

Leidschendam

In het nieuwe winkelcentrum Westfield Mall Of The Netherlands, dat vorige week openging, kun je de eerste Nederlandse vestiging van de winkelketen vinden.

Maar moet je dan helemaal naar Leidschendam voor je favoriete geurkaars? Nee zeker niet, want er is nu ook een webwinkel voor de Nederlandse klanten. Je kunt dus die mooie, lekkere kaarsen gewoon bestellen vanuit je luie stoel. Ideaal toch?

Naast kaarsen heeft de winkel natuurlijk veel meer lekkere producten, zoals bodysprays, douchegel, bodylotions, lekker ruikende reinigende handgels, noem maar op. Dat wordt inslaan dus!

Wil je toch liever naar de winkel om de kaarsen even te kunnen ruiken voor je ze aanschaft? Je kunt een afspraak maken om te winkelen op de website van Bath & Body Works.

Je krijgt dan 10 minuten de tijd om zoveel aan de kaarsen te snuiven als je wil. Enne, wij zijn niet verantwoordelijk als je hele salaris opgaat aan kaarsen, we zeggen het alvast. 😉

Lees ook: Hier koop je de viral golden hour lamp en het is precies wat je nodig hebt