Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 20 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Hier koop je de viral golden hour lamp en het is precies wat je nodig hebt

We weten allemaal wat de golden hour voor magisch kan doen met je foto’s. Helaas wonen we in Nederland en zien we niet heel vaak de mogelijkheid om daar eens flink gebruik van te maken. Wel fijn: overal is een oplossing voor en zo ook voor dit probleem. Er bestaat namelijk een golden hour lamp.

Zo simpel kan het zijn.

Golden hour lamp

Goede belichting is key voor mooie foto’s en video’s, dat weten we allemaal. We weten ook dat we dat niet vaak in de hand hebben. Althans, niet als we het van moeder natuur moeten hebben. Met déze hack hoef jij nooit meer op zoek te gaan naar mooie plekjes met het perfecte licht: de golden hour lamp.

We spotten de lamp bij verschillende influencers op TikTok, en wat blijkt? Je koopt het gewoon bij Bol! Het is hét product waarvan je niet wist dat je hem nodig had, maar nu essentieel blijkt te zijn. Met de lamp creëer je – de naam zegt het al – het effect van een golden hour. Gewoon op de plek waar jij hem neerzet.

@jessicaluxee

this is your sign to get the golden hour lamp 🌅 #goldenhouraesthetic #photoideas

♬ Eyedress – Jealous – Jalen Collins

Perfecte plaatje én goed tegen stress

De lamp laat je hele kamer gloeien alsof het golden hour is, en dat is precies wat we willen. Waar je hem ook neerzet, hij maakt van elke plek een perfecte fotogenieke setting. Da’s nog niet het enige, want experts zeggen dat het licht ook kan helpen tegen stress en angst.

Het bootst natuurlijk licht na, waardoor je je ritme binnen no-time weer terug kan krijgen. Komt dat even als geroepen tijdens deze gekke quarantaineperiode (van een heel jaar).

Nu je toch bezig bent: déze camera-effecten op Instagram zijn nodig om je Instagram Stories naar een hoger niveau te tillen