Demi Rutten
Demi Rutten Love & Seks 24 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Je ergste date ooit #1: “Ik verborg mijn stinkvoeten in de hoop dat hij het niet zou ruiken”

We hebben er allemaal wel een gehad: die date waar je het liefst nooit meer aan denkt omdat het zo awkward was. Maar stiekem geven we ook toe dat we enorm kunnen lachen om de awkward date-ervaringen van een ander. In deze nieuwe rubriek op Beautify delen wij de meest ongemakkelijke dates van onze lezeressen met je.

Cringe is een understatement.

Je ergste date ooit

Hoewel het niet leuk is als je er zelf een hebt, het is wel leuk om te lezen over de awkward date-ervaringen van een ander. In ‘je ergste date ooit’ vertellen onze lezeressen het verhaal van hun meest ongemakkelijke date ooit.

Deze week deelt Demi met ons hoe een onschuldige eerste date ineens heel awkward werd, en het had alles te maken met schoenen..

Stinkvoeten

“Ik had ooit een eerste date met een jongen en had daarvoor mijn mooiste outfit aangedaan met bijpassende schoenen. Die schoenen waren zo’n paar waarbij je geen sokken kon dragen, en ik wist dat ik daardoor hele erge stinkvoeten zou krijgen.

Toch deed ik ze aan, want ik ging er niet vanuit dat ik op een eerste date mijn schoenen uit ging doen. Boy was i wrong. Toen ik bij zijn huis aankwam, bleek deze jongen een no shoe policy in zijn huis te hebben. De schoenen moesten dus uit bij de voordeur. Super awkward.

Ik raakte meteen in de stress om mijn stinkvoeten, en hoopte dat hij er niks van zou merken. We gingen film kijken, en natuurlijk kroop hij dicht tegen me aan op de bank. Ik was zo bang dat hij mijn voeten zou ruiken en meteen op me af zou knappen, dat ik om een dekentje vroeg, zogenaamd omdat ik het koud had.

Vervolgens heb ik de hele avond mijn voeten in het dekentje gewikkeld gehouden in de hoop dat hij mijn voeten niet zou ruiken. Hij heeft er gelukkig niks van gemerkt, want we hebben daarna nog een half jaar een relatie gehad. Eind goed al goed dus, maar die schoenen doe ik nooit meer aan op een date.”

Heb jij zelf een awkward dateverhaal dat je graag (anoniem) met ons wil delen? Mail het dan naar [email protected] of stuur ons een DM op Facebook of Instagram.

Lees ook: Good to know: dít is het perfecte leeftijdsverschil