Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 23 mrt 2021
Leestijd: 1 minuut

Temptation Island krijgt nieuwe presentatoren en dit zijn de bekende koppen!

Temptation Island is niks zonder de hitsige vrijgezellen, de stellen die hun relatie eens flink op de proef willen nemen én presentatoren Annelien Coorevits en Rick Brandsteder. Zij horen inmiddels tot het interieur, maar daar zal verandering in komen. Het nieuwste seizoen – wat we in het najaar kunnen zien – wordt namelijk door een ander duo gepresenteerd.

En dat zijn wel hele bekende koppen.

Nieuwe presentatoren Temptation Island

De Belgische Annelien Coorevits en onze ‘eigen’ Rick Brandsteder presenteerden de Nederlands-Belgische Temptation Island voor lange tijd, maar daar komt nu verandering in. Ons favoriete Instagram-account @loverealitynl weet namelijk te onthullen dat de twee stoppen.

Gelukkig betekent dat niet het einde van de Nederlands-Belgische Temptation Island, want niemand minder dan Viktor Verhulst en Monica Geuze gaan het nu presenteren! Wij kunnen niet wachten.

Het nieuwe duo

We kennen Viktor Verhulst natuurlijk allemaal als presentator van Love Island, dus dat-ie wel raad weet met eilanden waar het een en ander gebeurt rondom de liefde, is een ding dat zeker is. Viktor is zelf een trouwe kijker van het programma, en gaat het nieuwe seizoen dus presenteren samen met Monica Geuze.

Monica presenteerde natuurlijk al het eerste seizoen van de Nederlandse Temptation Island: Love or Leave. Is het al bijna zo ver?!

Love Island meets Temptation Island

Nu we het toch over beide programma’s hebben, aangezien Viktor team Love Island is en Monica het realityprogramma al eerder heeft gepresenteerd, hebben we nieuws voor je. Mezdi – die in 2018 meedeed aan Temptation Island lijkt te daten met een ex-deelneemsters van Love Island. Hoog tijd om je bij te praten!