Demi Rutten
Demi Rutten Life 22 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Omg: date Temptation Island- Mezdi nu met deze Love Island deelneemster?

Herinner je je Mezdi nog? Hij deed in 2018 mee aan Temptation Island met zijn toenmalige vriendin Daniëlle. Dat die relatie geen stand zou houden, was vrij snel duidelijk. Maar Mezdi zijn liefdesleven ligt niet stil, want er gaan geruchten dat hij nu aan het daten is met een ex-deelneemster van Love Island.

Zouden ze de liefde dan alsnog bij elkaar gevonden hebben?

Date Temptation Island-Mezdi met deze Love Island deelneemster?

Mezdi was een veelbesproken kandidaat in zijn Temptation Island-seizoen. Hij vond het niet makkelijk om trouw te blijven aan zijn Daniëlle, en de bekende uitspraak ‘Heel Nederland gaat nu zien wat voor zwijn jij bent’ vergeten we niet snel.

Na die deelname deed hij ook nog mee aan Ex On The Beach: Double Dutch. Later bleek ook dat Mezdi in Nederland al moeite had om trouw te blijven, want er kwamen verhalen naar buiten van vrouwen waarmee hij al vreemd zou zijn gegaan, tijdens zijn relatie met Daniëlle. Ouch.

Na Temptation Island heeft hij ook nog een tijdje gedatet met verleidster Yasmine Pierards, maar toen ook dat strandde bleef Mezdi een hele tijd single. Tot nu.

Love Island

Mezdi lijkt nu namelijk te daten met ex-Love Island deelneemster Rowena Verdaasdonk, weet Instagram-account Verraderlijk ons te vertellen. Zij hebben een DM ontvangen met dit nieuws.

We weten natuurlijk dat Rowena na Love Island een lange tijd samen is geweest met Stenn, maar die relatie strandde vorig jaar. Nu zou ze al een tijdje daten met Mezdi.

In hoeverre de twee al officieel zijn weten we niet, ze hebben beide nog niet gereageerd op de geruchten. Wij zouden die 2 knapperds in ieder geval een leuk stel vinden, wat jij? 😉

Meer Juice