Demi Rutten
Demi Rutten Life 25 mrt 2021
Leestijd: 3 minuten

Yes! Dit zijn de deelnemers van het nieuwe seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch

Eerder schreven we al over het nieuwe seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch, dat vanaf 11 april weer te zien is op MTV. Vandaag maakt de zender ook alle 8 de deelnemers bekend, en wij stellen ze aan je voor.

Dat belooft weer dramaaaaa.

Dit zijn de 8 deelnemers van Ex On The Beach: Double Dutch

Ex On The Beach is een van onze favoriete programma’s, want het zit vol met drama. We waren dan ook blij toen we hoorde dat er een nieuw seizoen onderweg was, maar het bleef nog even gissen naar de deelnemers.

Vandaag heeft MTV de deelnemers van het nieuwe seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch dan eindelijk bekend gemaakt, en dit zijn ze.

1. Danny (23)

Deze gespierde, getatoeëerde hunk komt uit Helmond en zegt altijd wel met meerdere meisjes tegelijk bezig te zijn. ‘Dan komen ze erachter en is het weer drama’. Ja, dat is precies waar wij voor kijken Danny!

Danny Ex on the beach
@mtvnl

2. Dusty (23)

Hij heeft naar eigen zeggen 93 bedpartners gehad, maar zijn doel is om de 100 te halen. Hij heeft een vlotte babbel en is de gangmaker van de groep.

dusty gedated met twee singles uit Tempation Island
@mtvnl

3. Gloria (20)

Deze Bad Bitch wordt door veel mensen Crazy Bitch genoemd, want ze is niet vies van een beetje drama. Ze heeft een ‘i don’t give a fuck’-attitude en is van plan daarmee de hele Ex On The Beach villa op stelten te zetten.

gloria eotb
@mtvnl

4. Jorney (24)

Deze mooie dame komt uit Breda en heeft de Beauty en de Brains. Ze zegt zelf ‘kijk maar wat ik allemaal kan doen met 10 mannen in 1 villa’. Maar stiekem hoopt ze ook nog dat er meer in zit met een oude ex. Wij zijn benieuwd.

jorney eotb
@mtvnl

5. Keanu (22)

Deze half Belgische, half Congolese gespierde man wil de grootste playboy van België worden. Hij laat zich door niemand intimideren en zijn type is blonde vrouwen met humor en goede billen. Die zijn er vast genoeg in de Ex On The Beach villa.

keanu eotb
@mtvnl

6. Lesley (23)

Deze dame noemt zichzelf de vrouwelijke versie van Harry, omdat ze seks heeft zonder gevoelens en doet waar ze zin in heeft. Wij denken dat ze dus voor veel drama en gebroken harten gaat zorgen.

Lesley eotb
@mtvnl

 

7. Odim (24)

Deze sportieve jonge man heeft een hele sterke voorkeur bij vrouwen, namelijk billen, billen en billen. Hij komt uit Antwerpen en zegt zelf een positieve vibe te hebben. Hoewel sporten zijn prioriteit is, maakt hij ook graag tijd voor de dames.

odim eotb
@mtvnl

8. Shani (23)

Tattoo-artieste Shani is aanwezig, luid en direct. Ze heeft een zwak voor romantische mannen en wordt snel verliefd. Ze zegt dan ook zelf ‘Je moet niet in de buurt komen van mijn man. Wat van mij is, is van mij’. Wij voorspellen dus veel jaloezie en drama van deze meid in de Ex On The Beach villa.

shani eotb
@mtvnl

We weten niet van jou, maar wij hebben er zin in. Ex On The Beach: Double Dutch is vanaf zondag 11 april om 21:30 te zien op MTV.

Lees ook: Babynieuws: deze Ex On The Beach: Double Dutch-ster is zwanger van haar eerste kindje