Demi Rutten
Demi Rutten Life 8 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Babynieuws: deze Ex On The Beach: Double Dutch-ster is zwanger van haar eerste kindje

Ook als de seizoenen al afgelopen zijn, houden wij graag een oogje op de (oud-)deelnemers van onze favoriete reality-programma’s. En we hebben leuk nieuws, want een oud-deelneemster van Ex On The Beach: Double Dutch is zwanger van haar eerste kindje! We vertellen je er alles over.

Ze is in juli al uitgerekend.

Deze Ex On The Beach: Double Dutch-ster is zwanger

Het lijkt wel of iedereen om ons heen plotseling zwanger is. We love it! We weten niet van jou, maar wij kunnen niet wachten op alle schattige babyfoto’s. Dit weekend kwam het nieuws naar buiten dat een oud Ex On The Beach: Double Dutch-deelneemster zwanger is, en dat is niemand minder dan Julie Vanmol.

We kennen Julie natuurlijk uit het zesde seizoen van het programma, dat we vorig jaar konden zien. Daarin zagen we nog haar on en off fling met Levi, maar nu is Julie al een tijdje gelukkig met haar vriend Vince (die overigens bevriend is met Levi).

Groot geluk

Julie kondigt op haar Instagram-pagina met een foto van haar groeiende babybuik aan dat ze al 20 weken in verwachting is. ‘Ons groot geluk. Papa en mama kunnen niet wachten om jou te ontmoeten in juli. Je kwam onverwachts en ongepland, maar ik heb nooit aan jou getwijfeld’, schrijft Julie bij de foto.

Julie Vanmol baby aankondiging
@julieetattoo

Enorm veel reality-tv BN’ers reageren op de post en feliciteren Julie en Vince, waaronder oud EOTB:DD kandidaten Lynn, Olivia en Lie. Ook Love Island Matty en Raphaella zijn blij voor het stel.  Julie laat weten dat zij en haar vriend het geslacht van hun kindje wel al weten, maar dit nog even geheim houden.

Meer reality-tv juice