Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 7 apr 2021
Leestijd: 1 minuut

Een acteercarrière iets voor jou? Flikken Rotterdam zoekt figuranten!

Kijk je wel eens naar je favoriete (Nederlandse) serie en vraag je je dan af hoe het is om op de set te staan en uiteindelijk op televisie te komen? Het lijkt misschien iets wat niet zo snel zou gebeuren, maar niets is minder waar. Flikken Rotterdam zoekt namelijk dringend figuranten, dus dit is je kans.

Hoog tijd om eens te kijken of een acteercarrière iets voor jou is.

Figureren in Flikken Rotterdam

Het nieuwste seizoen van Flikken Maastricht ligt al op de planning, de opnames zijn in februari begonnen. De verhaallijnen liggen al klaar, maar er missen nog een hoop figuranten. Dé kans voor jou om in het vijfde seizoen van de spin-off te shinen.

Flikken Rotterdam is de spin-off van de populaire serie Flikken Maastricht en startte in januari 2016 (feeling old yet?). In november 2019 was het laatste seizoen te zien, maar dit najaar zal eindelijk maar toch seizoen vijf te zien zijn.

Een rol voor jou

De verhaallijnen zijn bedacht, de opnames zijn al gestart, maar er zijn nog figuranten nodig. Zie jij jezelf wel op de achtergrond shinen in Flikken Rotterdam? Dan is dit natuurlijk de uitgelezen kans. Wel goed om er rekening mee te houden dat de opnames in omgeving Rotterdam plaatsvinden en de draaidagen vaak lang zijn.

Daarnaast moet je beschikbaar zijn tussen tot en met half juni 2021. Je kan je inschrijven via dit formulier, waarbij je je persoonsgegevens invult en foto’s meestuurt. Wie weet zien we jou terug op televisie!