Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 7 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Je mood boosten? Déze leuke Instagram-accounts moet je volgen

Verveel je je? Instagram is je go-to. Kan je wel wat vrolijks gebruiken? Op Instagram vind je genoeg vermaak (hallo schattige dierenkiekjes). Ons favoriete socialmediaplatform is dé manier om je mood een boost te geven.

Wij verzamelden een paar accounts die je gegarandeerd moet volgen.

Instagram-accounts om je mood te boosten

We kunnen niet meer zonder Instagram. Als je aan de app denkt, komen waarschijnlijk verschillende emoties naar boven. Misschien word je onzeker door de perfecte plaatjes, of is het voor jou juist echt een vorm van ontspanning.

Eén ding is zeker: we moeten onze feeds vullen met accounts waar we blij van worden en geïnspireerd door raken. Dus bij deze, dít zijn onze favoriete mood-boosting accounts om te volgen in verschillende categorieën. Hoef jij alleen maar even te kijken waar je zin in hebt.

1. Nailart om jaloers van te worden

Houd je van funky nail art? Dan kennen wij wel een paar toffe accounts die je moet volgen. Neem bijvoorbeeld @thehangedit. Hoef je geen emoji’s en bloemetjes op je nagels, maar hou je wel van spelen met kleur? Dan is het account van @noir__beauty perfect voor de nodige inspiratie.

2. Samen viben

Dansjes in de woonkamer klinkt misschien een beetje awkward, maar het is hét recept om vrolijk te worden. Oordeel zelf. Het account @rickeythompson is een goeie, of @issadancelook.

3. Astrologie 2.0

Soms kom je memes tegen waarin je sterrenbeeld wordt genoemd, en het blijkt ook nog te kloppen. Er zijn nou eenmaal karaktereigenschappen die bij jou horen door je sterrenbeeld. Op het Instagramaccount @glossy_zodiac vind je herkenbare plaatjes.

4. Schattige dierenplaatjes

Schattige dierenplaatjes maken je dag net een beetje mooier. Sta vanaf nu elke ochtend op met een rondje dierenplaatjes! Accounts die je niet moet missen zijn @mignonettetakespictures en @boobie_billie. Enne, op ons eigen Instagram-account vind je ook geregeld schattige beestjes!