Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 6 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Babynieuws! Sharon van Ex On The Beach is zwanger

We hoeven de woorden Terror Twin maar te noemen, en je weet over wie we het hebben: Sharon en Esmee die mee hebben gedaan aan Ex On The Beach Double Dutch. Hoewel we nog geregeld TikToks voorbij zien komen waarin de iconische geluiden (“We want spiegelei. Mirror egg”) van de twee nog steeds worden gebruikt, ziet hun leven er op dit moment iets minder wild uit. Sharon blijkt namelijk zwanger te zijn!

Ze deelde het nieuws via Instagram en dat riep veel vragen op.

Sharon van Ex On The Beach zwanger

Eeeeven naar het begin. Ex On The Beach. De Terror Twins waren onafscheidelijk en deelden – soms letterlijk – alles met elkaar. Een jaar geleden leek daar plots een einde aan te komen, toen de twee flinke ruzie kregen vanwege Sharon haar nieuwe relatie. Gelukkig is het inmiddels weer helemaal cook and egg tussen de twee en misschien heeft dit nieuws daar wel een rol in gespeeld.

Sharon deelde namelijk via Instagram dat ze er een kleintje op komst is. “God has blessed me with a beautiful baby on the way“, schreef de mommy to be bij een foto waarop ze foto’s van de echo en haar buik vasthoudt.

Veel reacties

Toen het nieuws eenmaal naar buiten kwam, ontstond er ook een groot raadsel: wie is de vader van de kleine? Sharon heeft namelijk – voor zover de buitenwereld weet – geen relatie.

De vraag wie de vader van de kleine is, werd ook aan zus Esmee gesteld. Zij deelde de vraag in haar Story en gaf publiekelijk antwoord dat het niet aan haar is om dat bekend te maken. Maar zoals dat gaat met dit soort nieuws, was het roddelkoning @fawrynotsawry wie het een en ander binnen kreeg via zijn DM.

Zo vertelde een volger dat de vader haar laatste ex is én dat hij bij haar weg is gegaan omdat hij een andere cultuur heeft en zijn ouders niet accepteren dat Sharon een baby krijgt van hem. Het berichtje kwam van een betrouwbare bron, diegene zegt namelijk de ex-vriend te kennen.

Tegelijk zwanger?

Esmee – het andere deel van de Terror Twins – deelde de bekendmaking ook in haar Instagram en zette erbij dat ze heel blij is tante te worden. Dat was nog niet alles, want ze liet even later ook nog weten zelf ‘bezig te zijn met kindjes’. 👀

Yes! Dit zijn de deelnemers van het nieuwe seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch