Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 19 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Oeh la la: de film 365 Days krijgt naast een tweede deel ook nog een derde deel

De film heeft iets weg van Fifty Shades of Grey, maar dan next level. Althans, zo werd het aangekondigd. Eenmaal gelanceerd waren de meningen enorm verdeeld. Sterker nog, de film is genomineerd geweest voor slechtste film van het jaar. Niet echt logisch om dan met een tweede én derde deel te komen, maar da’s precies wat er wel gaat gebeuren.

Direct na de lancering werd al bekend dat er een deel twee zou komen en nu is ook bekendgemaakt dat er een derde deel gaat komen.

Tweede en derde deel 365 Days

De film 365 Days is gebaseerd op het Poolse boek 365 Dni. De film werd vorig jaar gelanceerd en ontzettend veel gekeken. Het stond binnen no-time al in de top 10 best bekeken films en series van dat moment. Waarom, horen we je denken. Dat heeft alles te maken met het bizarre verhaal. En vooruit, de knappe hoofdrolspeler.

Het verhaal gaat over de 29-jarige zakenvrouw Laura Biel die haar verjaardag viert in Italië. Als ze ineens ontvoerd wordt door Don Massimo Torricelli (een heuse maffiabaas), begint het pas echt spannend te worden. Laura moet 365 dagen bij hem blijven en doet er alles aan om zelf de macht te krijgen. Maar dan wordt ze toch verliefd op haar ontvoerder. Goed. Je hebt het waarschijnlijk al gezien, maar de film zit vol met hete scènes.

Het vervolg

De slechtste film van 2020? Daar trekken de makers zich niks van aan. Direct na de lancering van het eerste deel werd namelijk al bekendgemaakt dat het een vervolg zou krijgen. Maar da’s nog niet alles. Er is nu namelijk ook naar buiten gebracht dat er een derde deel van de erotische film gaat komen.

Daar moeten we uiteraard nog wel even op wachten. Het tweede deel wordt namelijk nog volop opgenomen. Het een en ander is al bekend over de verhaallijn. Zo keren Massimo en Laura terug zodat ze hun relatie verder kunnen ontdekken. Natuurlijk gaat dat niet makkelijk, er liggen verschillende kapers op de kust. Beide vervolgdelen worden in 2022 verwacht.

Van seksstandjes tot romance: dit zegt je sterrenbeeld over jouw seksleven